aka Odesláno 7. říjen 2007 Odesláno 7. říjen 2007 Petre, kdybys to ennapsal, nepoznam asi ani auto, ani ridice :D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. říjen 2007 Odesláno 7. říjen 2007 Původně zaslal: aka Petre, kdybys to ennapsal, nepoznam asi ani auto, ani ridice :D:D tak schválně jestli poznaš z fotky kdo byl spolujezdec:D Citovat
Vvitty Odesláno 7. říjen 2007 Odesláno 7. říjen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: aka Petre, kdybys to ennapsal, nepoznam asi ani auto, ani ridice :D:D tak schválně jestli poznaš z fotky kdo byl spolujezdec:D Medved, a soude podle naklonu auta jste sedeli oba na stejne strane Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. říjen 2007 Odesláno 7. říjen 2007 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: aka Petre, kdybys to ennapsal, nepoznam asi ani auto, ani ridice :D:D tak schválně jestli poznaš z fotky kdo byl spolujezdec:D Medved, a soude podle naklonu auta jste sedeli oba na stejne strane hm, tak tos mi teď zalichotil a Medvěda naopak ........ já seděl za řidičem, ikdyž za Méďou bylo taky místo. Citovat
John Odesláno 8. říjen 2007 Autor Odesláno 8. říjen 2007 Jen pro pořádek hlasování o dalším místě na minisraz je zde.... :super ať to každý vpohodě najde.... Citovat
Neon Odesláno 9. říjen 2007 Odesláno 9. říjen 2007 Mrzí mě, že jsem nedorazil, ale musel jsem expedovat novou kuchyň a v IKEA jsou slimáci K místu dalšího srazu se přizpůsobím a až bude více času, tak si pročtu, co se vám na Korábě nelíbilo ... NEON Citovat
mifa Odesláno 19. říjen 2007 Odesláno 19. říjen 2007 Ač nepražák a tím pádem trochu bloudící,musím říci,že to bylo fajn a pro mě příjemné překvápko s předváděčkou a nepříjemné s odhalením závady na mém autě při jeho předvedení.Příště prosím objednat nepršivo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.