Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Původně zaslal: Mila_S

Původně zaslal: Pata

ja uz to taky vim :D:super

Ja už taky a řek bych, že to tady někdo tak trochu proflákl (viz nově založené téma v Pokecu - nebudu jmenovat :D)

Můžete mi vysvětlit o co jde? Nějak to chápu na půl.

P.S. Teda vy mi ale kazíte radost! Příště Vám zakážu používání Googlu! Ale že jste tam zrovna tento obrázek nenašli, že jo?

Já totiž ty obrázky nehledám na Googlu...

Mno, já jsem na to šel trochu jinak, nejdřív jsem přečetl tvoje vlákno a vzápětí Radek vyhodil odkaz na ty modely. No a když jsem si je prohlížel, tak jsem narazil na ten správný. Trochu jsem zažertoval a Radek se málem naštval, ale už je to snad dobrý, aspoň doufám.:super

post-0-14109596359423_thumb.jpg

Odesláno

Původně zaslal: Marcel505

Původně zaslal: Pata

ja uz to taky vim :D:super

Ja už taky a řek bych, že to tady někdo tak trochu proflákl (viz nově založené téma v Pokecu - nebudu jmenovat :D)

Můžete mi vysvětlit o co jde? Nějak to chápu na půl.

P.S. Teda vy mi ale kazíte radost! Příště Vám zakážu používání Googlu! Ale že jste tam zrovna tento obrázek nenašli, že jo?

Já totiž ty obrázky nehledám na Googlu...

Mno, já jsem na to šel trochu jinak, nejdřív jsem přečetl tvoje vlákno a vzápětí Radek vyhodil odkaz na ty modely. No a když jsem si je prohlížel, tak jsem narazil na ten správný. Trochu jsem zažertoval a Radek se málem naštval, ale už je to snad dobrý, aspoň doufám.:super

Tak to jsi to špatně pochopil, já se vubec málem nenaštval, kdybych se naštval tak to poznáš, bude tam několik vykříčníků a budu reagovat uplně jinak, ale myslím že se to asi nikdy nestane:D Kdyby jsi mě znal tak víš že mě jen tak něco nenaštve (teda kromě manželky :D:D:D) Jo a ten odkaz na modely jsem našel potom když jsem projížděl záložky, vubec mi to nedošlo:myslim
Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Tak to jsi to špatně pochopil, já se vubec málem nenaštval, kdybych se naštval tak to poznáš, bude tam několik vykříčníků a budu reagovat uplně jinak, ale myslím že se to asi nikdy nestane:D Kdyby jsi mě znal tak víš že mě jen tak něco nenaštve (teda kromě manželky :D:D:D) Jo a ten odkaz na modely jsem našel potom když jsem projížděl záložky, vubec mi to nedošlo:myslim

Musíš rozlišovat mezi slovy "naštval" a "málem naštval" :D

Já jsem netvrdil, že ses naštval, ale tak ňák mi přišlo, že jsi nebyl ouplně v poho. :super

Jinak netvrdím, že jsi tam to vlákno dal z důvodu prozrazení Marcelovy soutěže, a ni mi to nenapadlo. Jen mi přišlo vtipný, že já, aniž bych věděl kde hledat, jsem kouk na modely a hned mě napadlo, že by tam tenhle auťák mohl být a - BINGO! byl tam, tak jsem to otočil trošku do legrace (aspoň mi to tak připadlo):mrk

mmch manželka jako naštvávací element není směroplatná, to se totiž bere automaticky, kdo je ženatý, ví ... :roker CHA, CHA, CHA!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...