kohlla Odesláno 5. září 2007 Odesláno 5. září 2007 Původně zaslal: Aluška Já mám 1-4, ale ještě jsem neviděla ani jedno, jsem ostuda nejsi ostuda jenom nepřišel ten správnej čas, to se nesmí uspěchat:D Citovat
piloun Odesláno 6. září 2007 Odesláno 6. září 2007 No tak děcka, to nemůžete řict dřív... Já o to přišel... ((:-O Citovat
Ondrys Odesláno 6. září 2007 Odesláno 6. září 2007 byl to hukot super, asi po 16 jsem to viděl a hnedka dneska 2x po sobě a tedka na to kouká ještě otecko. Citovat
Aluška Odesláno 6. září 2007 Odesláno 6. září 2007 Původně zaslal: kohlla Původně zaslal: Aluška Já mám 1-4, ale ještě jsem neviděla ani jedno, jsem ostuda nejsi ostuda jenom nepřišel ten správnej čas, to se nesmí uspěchat:D Pokud bude ještě chvíli pršet , tak to za víkend zvládnu třeba všechno shlédnout . Citovat
Go-Zila-Go Odesláno 6. září 2007 Odesláno 6. září 2007 mame doma všetky 4 časti a stale čučimee ako na premiere Citovat
venca406 Odesláno 6. září 2007 Odesláno 6. září 2007 jooo tak do cervenyho kostelce pojedu muj prvni sraz aspon predvedu muj tuning na 406!!:-) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. září 2007 Odesláno 6. září 2007 Původně zaslal: venca406 jooo tak do cervenyho kostelce pojedu muj prvni sraz aspon predvedu muj tuning na 406!!:-) Rádi tě uvidíme, ale prosím tě, piš to do správné sekce, koukni do pravidel atd. Dík, neber to nijak špatně, jen tu chcema mít pořádek;) Citovat
f3Rd@ Odesláno 7. září 2007 Odesláno 7. září 2007 ja jsem v pulce filmu usnul, takze jsem musel druhy den zhavit DVD abych to dokoukal... Citovat
Go-Zila-Go Odesláno 7. září 2007 Odesláno 7. září 2007 Původně zaslal: f3Rd@ ja jsem v pulce filmu usnul, takze jsem musel druhy den zhavit DVD abych to dokoukal... tak bud rad je je rok 2007 a nie 1980 to by si čakal dalši rok na opačkoo Citovat
Hasis Odesláno 7. září 2007 Odesláno 7. září 2007 whow aluska ty mas uz i 4? nemas link na stazeni? nebo nemuzes poslat kopii? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. září 2007 Odesláno 7. září 2007 Původně zaslal: Hasis whow aluska ty mas uz i 4? nemas link na stazeni? nebo nemuzes poslat kopii? Copak nevíš jak je to s nelegálním kopírováním filmů? Citovat
Petrásek Odesláno 7. září 2007 Odesláno 7. září 2007 Taky jsem čučel, mám doma na DVD 1-3 a už jsou celkem ohrany. Být to VHS tak už jsou prodřený . Prostě to nemá chybu, jen by mohla vyjít 4 na DVD, už se na ní těším. Zatím jsem na ní byl jen v kině Citovat
Aluška Odesláno 7. září 2007 Odesláno 7. září 2007 Původně zaslal: Hasis whow aluska ty mas uz i 4? nemas link na stazeni? nebo nemuzes poslat kopii? Kde se to dá stáhnout, to bohužel netuším, ale někde asi ano, jinak bych to na DVD neměla, ale já k tomu přišla, jak slepý k houslím . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.