Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak v pátek jsem potkal autíčko kikikuka.....doufám že to tedy bylo jeho..vše tomu nasvědčovalo....ve futura na střeše....a nebyl jsem sám kdo na to koukal..:D:D

Odesláno

Zdar. Tak som dnes stretol jedného z nás. Bol som v BA a kde sa vzal tu sa vzal Jamper a v ňom Obaf. A čuduj sa svete on ma spoznal a kýval a potom mi ešte ukázal ako sa chodí cez obrubník. Dííííík A pozdravujem

A v piatok doobeda si tak čakám u doktora a čo to moje oči nevidia sám pastorek prišiel.(nebojte sa je v poriadku) tak sme trochu prebrali zdravotníctvo a hned som bol na rade. Pozdravujem.

V piatok som sa s manželkou vybral na vianočné trhy a kto tam slope medovinu,sám pán gedu s manželkou a synátorom. Tak sme sa pozdravili a hneď nám bolo veselšie.Pozdravujeme celú rodinku.

Budem rád ak sem občas ak niekoho stretnete a prehodíte pár slov, hodíte info a váš pocit so stretnutia. :papa:papa:papa:papa

Odesláno

Ale no tak keby som ta nepustil tak ty tam ešte teraz stojíš:D:D. A ukázal nám to ten pán s tou 407mičkou. Ale najprv som si všimol auto až potom som pozeral kto je za volantom.

Marko nepostrehol som.

Odesláno

Ja uz som chcel prejst cez obrubnik, ked som ti kyval, len som to nevytocil, tak som musel dat este jedno kolecko cez parkovisko, aby som sa dostal na obrubnik kolmo.

Ale neodbiehajme od temy, Jeziska si nakupil?:xvul

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

V roku 2009 nepoznas internet? Za 20 minut nakupene a ani sa nepohnes:aut

A inak ja nestretavam nikoho nikde:nevim

Vieš cez internet to nieje ono. A keď nikoho nestretávaš tak asi málo chodíš,alebo máš zavreté očká.:D:D:D:D:D:D:papa:papa:papa:papa

Odesláno

jj, ponahlal som sa aby som cervenu nechytil :D aj som chcel zatrubit lenze ten spinac na volante mi volako zle reaguje, musim to poriade silno stlacit aby zatrubilo

Odesláno

no rikal jsi mi scratchi, pekny vanoce a ja pozdeji zjistil, ze jsi dobrmik :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...