Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já hlásím,že původní majitelka jí tam měla 4 roky a mě vydržela další 3 roky.. Já jí před zimou vždy nabíjel..

Odesláno

Já sem nikdy pořádně nepohopil jak baterka umře.

Ve vozovým parku je třeba 5.7l GMC, baterie nikdy neměněná, v 605 ta Boschka a Akuma, Boschka 5 let v 605 a Akuma teď několik let v 605 z 306... v Nissanu Atleon pár docela zachvalých Boschek od 2003, v Liazce pár dovíčeho už snad deset let.

Já za svých 10 let brouzdání automobilama sem nezažil mrtvej alumulátor... :myslim

Odesláno

Aku muze umrit nekolika spusoby , vyskratovanim, zalitim olovenych vrstev , vyschnutim . Jinak baterce nejvice skodi dlouho vybity stav . Jinak nove auta jak bylo receno maji veliky hlad po elektrine a diky kratkym jizdam a rachlemu dobijeni ji odrovnaji rychleji - zivotnost se udava prevazne v dobe zaruky .

Jinak zmenit zarucni podminky se muze dle pouzivani dane veci .

Odesláno

já mám v autě baterii (výrobce neznámý - auto dovezeno z NL) výroba 09/00. :super

No a letos jej před zimou musím vyměnit neboť už je na 60% :( , měřeno na zátěžáku cca před 1,5 měsícem v servisu u Havla. :nevim

Budu kupovat Bannerku, ale ještě se rozhoduji kterou. :myslim

[upravil dne 5/9/07 Pinďa]

Odesláno

já sem měnil baterku zrovna dnes, byla tam origo r.v. 98. a naprostá zpokojenost ale dnes ráno cca 4°C už blbě točila tak sem se rozhodl že má nárok jít do důchodu;) ale nabiju a bude v záloze:roker

[upravil dne 5.9.07 purkmistr]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...