Falken Odesláno 3. září 2007 Odesláno 3. září 2007 Pardon, nějak jsem se přepsal . Před zimou se kouknu jestli nechce DOLÍT. Citovat
KoudaK Odesláno 3. září 2007 Odesláno 3. září 2007 Já hlásím,že původní majitelka jí tam měla 4 roky a mě vydržela další 3 roky.. Já jí před zimou vždy nabíjel.. Citovat
Falken Odesláno 3. září 2007 Odesláno 3. září 2007 Ono strašně záleží na tom jak často a jak daleko se s autem jezdí. Citovat
Fusion Odesláno 3. září 2007 Odesláno 3. září 2007 Já sem nikdy pořádně nepohopil jak baterka umře. Ve vozovým parku je třeba 5.7l GMC, baterie nikdy neměněná, v 605 ta Boschka a Akuma, Boschka 5 let v 605 a Akuma teď několik let v 605 z 306... v Nissanu Atleon pár docela zachvalých Boschek od 2003, v Liazce pár dovíčeho už snad deset let. Já za svých 10 let brouzdání automobilama sem nezažil mrtvej alumulátor... Citovat
barenst Odesláno 4. září 2007 Odesláno 4. září 2007 Aku muze umrit nekolika spusoby , vyskratovanim, zalitim olovenych vrstev , vyschnutim . Jinak baterce nejvice skodi dlouho vybity stav . Jinak nove auta jak bylo receno maji veliky hlad po elektrine a diky kratkym jizdam a rachlemu dobijeni ji odrovnaji rychleji - zivotnost se udava prevazne v dobe zaruky . Jinak zmenit zarucni podminky se muze dle pouzivani dane veci . Citovat
Pinďa Odesláno 5. září 2007 Odesláno 5. září 2007 já mám v autě baterii (výrobce neznámý - auto dovezeno z NL) výroba 09/00. No a letos jej před zimou musím vyměnit neboť už je na 60% , měřeno na zátěžáku cca před 1,5 měsícem v servisu u Havla. Budu kupovat Bannerku, ale ještě se rozhoduji kterou. [upravil dne 5/9/07 Pinďa] Citovat
purkmistr Odesláno 5. září 2007 Odesláno 5. září 2007 já sem měnil baterku zrovna dnes, byla tam origo r.v. 98. a naprostá zpokojenost ale dnes ráno cca 4°C už blbě točila tak sem se rozhodl že má nárok jít do důchodu;) ale nabiju a bude v záloze:roker [upravil dne 5.9.07 purkmistr] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.