Kubis Odesláno 1. září 2007 Autor Odesláno 1. září 2007 c10 takováto místa se bourají a lidé jsou přemisťováni do moderních paneláků... Citovat
Kubis Odesláno 1. září 2007 Autor Odesláno 1. září 2007 c11 takto se připraví váza a do vytvořených přihrádek se pak nanáší barva a dá se to vypálit.Pak se opět doplní barva a mnohokrát dokola. Citovat
Kubis Odesláno 1. září 2007 Autor Odesláno 1. září 2007 c11 a pak opět nepřeberná prodejní výstava.Ke každému zakoupenému kusu je přiložen certifikát o pravosti tohoto přihrádkového emailu. Citovat
jozefsv Odesláno 1. září 2007 Odesláno 1. září 2007 vsetko super len 900 km autobusom by som nedal.teda uz viem preco to stalo take prachy.tolko toho stihnut tak to je fakt parada Citovat
Kubis Odesláno 4. září 2007 Autor Odesláno 4. září 2007 Vystoupení kungfu,hoši tam bez triků o sebe lámali hole a něco,co vypadalo jako pilníky.To zlámané nám potom donesli do foaé a mohli jsme si to "ošahat". [upravil dne 4.9.07 Kubis] Citovat
Kubis Odesláno 4. září 2007 Autor Odesláno 4. září 2007 Fotka s čajovny není dobře přepracovaná a nedaří se mi ji nahradit,tak ji sem dávám znovu.Ta kráska si to zaslouží. Citovat
Kubis Odesláno 4. září 2007 Autor Odesláno 4. září 2007 Doprava v Beijingu je organizovaná.Okolo Zakázaného paláce jsou soustředné kruhy (očíslované Ringy),které jsou přehledně očíslované.Každý má uprostřed dvouproudovou cestu pro auta,napravo i nalevo je jsou další dvouproudové cesty oddělené pásem zeleně a stromů,které jsou opět rozděleny a to na motorové=motorky a trojkolky a nemotorové=kola a rikši.Pak je široký chodník pro chodce.Zvláštní je odbočování vlevo.Ti,co odbočují vlevo vyrazí svižně a protistrana jim jako dá čas na projetí.Ze začátku jsem si myslel,že se srazí,ale funguje to dobře a jsou ohleduplní.U nás už by řidič rovně jedoucího auta řval různé názvy,a tam ani nezatroubí.A troubí tam rádi a často.Když byla čůrací zastávka,tak troubili už z dálky 200m.Pochopil jsem,že tak na sebe upozorňují,ne že by byli naštvaní. Citovat
Kubis Odesláno 4. září 2007 Autor Odesláno 4. září 2007 Cyklistů je už pomálu a motorky vytlačí vláda Beijingu nenápadným způsobem:nevydávají se už řidičské oprávnění.Ti,co mají,už jen dojezdí. Citovat
Kubis Odesláno 4. září 2007 Autor Odesláno 4. září 2007 A jak to plánují na olympiádu?Jednoduše - zakáží dopravu kromě autobusů a taxíků pro cizince úplně. Citovat
Kubis Odesláno 4. září 2007 Autor Odesláno 4. září 2007 Policie tam moc vidět není,zřejmě mají dobře vypracované spojení a nemusí být všude.Ostatně ani jich není potřeba,jezdí bez nehod,nebo aspoň jsme za celou dobu kromě náklaďáku v Brahmaputře ,žádnou neviděli. Citovat
Kubis Odesláno 4. září 2007 Autor Odesláno 4. září 2007 Zajímavé bylo,že jsme neviděli moc benzínek,nebo jsme jeli jinudy,ale jednu jsem stihl vyfotit.Ve stojanech mají tři druhy paliva,jako u nás. Citovat
Kubis Odesláno 4. září 2007 Autor Odesláno 4. září 2007 Viděli jsme ale policisty řídit dopravu ručně.Většinou jsou tři uprostřed křižovatky,a na každém pruhu pro cyklisty je po jednom,někdy ještě byli s červeným praporkem i u přechodu pro chodce.Všichni nažehlení,v pozoru jako strunky,jen rukama mávali jak dirigenti. Citovat
Kubis Odesláno 4. září 2007 Autor Odesláno 4. září 2007 A také na autobusových zastávkách byli s praporky.Přijela harmonika,praporkama zamezili přístup nastupujícím a nechali vystoupit.To by se mělo zavést i u nás!!!Já se v Praze snažil vylézt z tramvaje s batohem na zádech,a oni by mě pražané porazili zpět,jak se hrnuli k prázdným místům. Citovat
Kubis Odesláno 4. září 2007 Autor Odesláno 4. září 2007 A něco také pro nás elektrikáře.Po celé zemi,kromě Hong Kongu byly zásuvky univerzální,tak se tam daly zasunout naše zástrčky.Oni ale používají místo kulatých kolíků jen ploché kontakty,které zastrčí do stejných otvorů.Vevnitř je to řešeno pružným kontaktem,který dovolí obě varianty.V Hong Kongu je to to samé,ale tam angličani nechali menší rozteč,takže ploché tam vlezou,ale naše už ne. Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. září 2007 Odesláno 4. září 2007 Původně zaslal: Pe.Tr jake bylo PIVO a zakolik? Pepsi nas nezajimá:D:D tak kolik stalo Pivo se prostě asi nedovim!:D:D [upravil dne 4/9/07 Pe.Tr] [upravil dne 4/9/07 Pe.Tr] Citovat
Kubis Odesláno 4. září 2007 Autor Odesláno 4. září 2007 900km je souhrn.Nejdelší trasy byly po 250km podél Brahmaputry.Ke ZDI to bylo 70km,k hliněné armádě 35km...No a v tak velké zemi se to hned nasbírá,proti velikosti té země je to ale prd. Také jsme navštívili "jídelní" uličku: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.