Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Máte někdo zkušenost stimhle kamarádem do zimy? jaká je jejich životnost a efektivnost? Popřípadě dal jste to někdo pod čalounění a jak to hřálo pod ním?

Odesláno
Původně zaslal: Stiv

Máte někdo zkušenost stimhle kamarádem do zimy? jaká je jejich životnost a efektivnost? Popřípadě dal jste to někdo pod čalounění a jak to hřálo pod ním?

vydrželo mi to měsic , blbe je že se to neda regulovat , zachvilku ti hoři prdelka , za měsic se to asi upalilo ,netušim , zahodil jsem to a odtedoby si beru do auta rum.:D:D:D

to posledni je samo kec.:D:D:D

Odesláno

Co se regulace týče to bych jako problém neviděl je spousta aut do kterých se výhřev dával s regulací, takže bych volil ten ovladač na regulaci.

Mě spíš jde o samotný těleso v těch dečkách jestli se to vubec vyplatí abych to stejně za měsís nevyhazoval...:D

Odesláno

Co se regulace týče to bych jako problém neviděl je spousta aut do kterých se výhřev dával s regulací, takže bych volil ten ovladač na regulaci.

Mě spíš jde o samotný těleso v těch dečkách jestli se to vubec vyplatí abych to stejně za měsís nevyhazoval...:D

no pokud to bude origo peugeot tak si myslim no problema

pokud to bude jen ta vyh. sedačka třeba z lidlu nebo jinych autošmejddoplnku tak ji moc času nedavam

Odesláno

Myslíš jako origo dečky nebo výhřev já nechci pokud možno měnit sedačky....

abych řekl pravdu z prvu jsem myslel že máš namysli ty vyhřivane potahy do zapalovače ale ted se do toho zamotavam , jako pokud seženes ty vyhrivaci vlozky do sedacek tak neni problem je narvat do sedadel jen je musis hold rozebrat , ale za ty prachy se vyplati koupit cele sedacky, třeba Paul Jane sehnal komplet sedačky do sedana 406 i zadni ,komplet v světle kůži , předni vyhrivane a elektricky polohovatelne za 2500 nebo 3500 ted si to nevybavim presne ale i tak je to za par kacek,chce to jen hledat nejlepe vraky nebo inzeraty ,kde jinde vlastně že?:D

Odesláno

Máš pravdu puvodně jsem myslel dečky do zapalovače, stím že z nich demontuju těleso a dám do sedaček a zapojim přes regulaci. Což se mi jeví jako jednodužší řešení, nemam totiž ponětí jak jsou přidělaná vyhřívaná tělesa v jiných sedačkách a jak bych je přidělal do svých. Na internetu jsem zatim nenašel pruřez sedaček z 205 a jíných se zabudovanym výhřevem...

Odesláno

205 měla vahřívané věci na přání, a to ještě jen sedačky. Možná tak 1 z 2000 měla tuhle výbavu na přání.

Já to bude řešit rozešitím těch OBI-deček (á 175,- Kč) a instalací DO sedačky (tj., vysvlíknout sedačku, narvat orientovaně tu dečku).

Při mé váze nepředpokládám, že bych ten papír nějak protrhl, nebo ten drát nějak přelomil. A když to nebude fungovat, tak alespoň za 175,- Kč ten pokus stojí (stejně na tom strávim přinejmenší 30 hodin času, což se mi doopravdy vyplatí. Ale jestli to bude fungovat, tak to bude v zimě super. Ještě mě napadly udělat vyhřívaný zrcátka, ale o tom až jindy.

Akorát bych potřeboval poradit s regulací. Podle mě to nebude taková trivka, protože odpor tý dečky bude(je) konstantní (54 W). Takže bude potřeba regulovat "pouze" napětí nebo proud. No, a nevím, kde jedno nebo druhé snížit (buď předřadné odpory - jenže ty budou topit, nebo proudový měnič (ten je drahej))

Hmm, a přerušovat a zapojovat jednotlivé sekce v té dečce.. tak to doopravdy ne-e

Odesláno

vix: Já mam na mušce regulaci z octavie I generace hned z několika duvodu.

1) Co já vím a doufám že se nepletu tak ten ovladač má potenciometr na ovládání proudu přímo v sobě,má 5pozic plynule regulovatelných a je dvojitý.

2) Pracuji v automobilce takže sehnat si ho nebude problém (ted nemyslim že ho čornu až pojede v autě na lince:D)

3) Docela se mi líbí a je zeleně podsvícený což se do mího auta hodí jelikož vše šteluju do zelena...

Odesláno

Takže toto budu řešit jinak. Byl jsem za klukem co táhá auta a domluvil se snim že mi sežene vyhrívané sedačky z octávky,přehodit to prej nebude problém on už to dělal. Já si to budu dělat sám. Jediná pakárna je sundat čalounení....

Budu tedy mít kompletní výhřev z octávky:tělesa,ovladač,a relé s teplotní pojistkou.

Co jsem ani nevěděl a co mi řekl je že v tom relé jak je ta tepelná pojistka tak si hlídá teplotu v autě a při určitý teplotě to ani nepujde zapnout...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...