@re Odesláno 21. srpen 2007 Odesláno 21. srpen 2007 Zdravím... jede někdo z Ovy a okolí na sraz? Co takhle společně? Vím že se v koloně jezdí blbě, ale snad bychom to nějak zvládli... Kdo se hlásí dobrovolně? Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. srpen 2007 Odesláno 21. srpen 2007 Původně zaslal: @re Zdravím... jede někdo z Ovy a okolí na sraz? Co takhle společně? Vím že se v koloně jezdí blbě, ale snad bychom to nějak zvládli... Kdo se hlásí dobrovolně? no ja se líp učil tak se mnou nepočitej :D:D uvidime se v Kostelci [upravil dne 21/8/07 Pe.Tr] Citovat
Péťa Odesláno 21. srpen 2007 Odesláno 21. srpen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr no ja se líp učil tak se mnou nepočitej :D:D uvidime se v kostelci Kostelci - s tím učením pro Prahu to není zase tak náročný Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. srpen 2007 Odesláno 21. srpen 2007 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: Pe.Tr no ja se líp učil tak se mnou nepočitej :D:D uvidime se v kostelci Kostelci - s tím učením pro Prahu to není zase tak náročný opraveno , to viš ja si na ty hačky a čarky nepotrpim a většina to o mě ví :D:D Citovat
@re Odesláno 21. srpen 2007 Autor Odesláno 21. srpen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr no ja se líp učil tak se mnou nepočitej :D:D uvidime se v Kostelci [upravil dne 21/8/07 Pe.Tr] jasná páka... Baník pi.o, Baník pi.o FCB!!! :D:D ták, a karty jsou hozeny... spíš ručník :D:D:D:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. srpen 2007 Odesláno 21. srpen 2007 Původně zaslal: @re Původně zaslal: Pe.Tr no ja se líp učil tak se mnou nepočitej :D:D uvidime se v Kostelci [upravil dne 21/8/07 Pe.Tr] jasná páka... Baník pi.o, Baník pi.o FCB!!! :D:D ták, a karty jsou hozeny... spíš ručník :D:D:D:D:D ja jsem spiše hokejovej ! Saréééééééééza!Sarééééééééza! SAREZA!!! :D:D [upravil dne 21/8/07 Pe.Tr] Citovat
@re Odesláno 21. srpen 2007 Autor Odesláno 21. srpen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr ja jsem spiše hokejovej ! Saréééééééééza!Sarééééééééza! SAREZA!!! jsem si dělal srandu... mně je to ve fotbale a vicemene vsude úplně jedno a navíc fotbal nemusím, spíš hokej a ostat.sporty... Hlavně nenápadně Citovat
barenst Odesláno 27. srpen 2007 Odesláno 27. srpen 2007 Ja jeste nevim jestli pojedu dneska jsem dal auto do opravny tak uvidime jestli to stihnu vse zaridit , ale muzu rict ze 2 letem parkovani pod striskou auto nastartovalo jako nic , jen ty brzdy byli trochu orezle ale nebyli vubec zasekle , zlata (tedy stribrna ) 405 x4 Kdybych jel tak jen Sobota tak se asi spanile jizdy nezucasnim Citovat
Přema Odesláno 27. srpen 2007 Odesláno 27. srpen 2007 Já jsem z Krnova a společné jízdy se nebráním....a jedu v pátek tak jse mužem když tak domluvit.....:myslim Citovat
@re Odesláno 27. srpen 2007 Autor Odesláno 27. srpen 2007 Původně zaslal: Přema Já jsem z Krnova a společné jízdy se nebráním....a jedu v pátek tak jse mužem když tak domluvit.....:myslim určitě... mohli bychom se pak počkat na nějaké benzince, ale to bychom si ještě upřesnili Citovat
Přema Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 Původně zaslal: @re Původně zaslal: Přema Já jsem z Krnova a společné jízdy se nebráním....a jedu v pátek tak jse mužem když tak domluvit.....:myslim určitě... mohli bychom se pak počkat na nějaké benzince, ale to bychom si ještě upřesnili Jasně není problém......:papa Citovat
@re Odesláno 13. září 2007 Autor Odesláno 13. září 2007 Nikdo jiný nemá cestu z Ovy do Kostelce?? Citovat
jaudax Odesláno 13. září 2007 Odesláno 13. září 2007 cestu mám, ale pojedu s malým, takže pomaaallluuuu a s přestávkama... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.