Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Petr605: dobrej vtip :)

oddie: jo to zní zajímavě... mě by se líbil extra vypínač, který by zapnul jen přední potkávačky (nebo světla pro denní svícení, pokud by byly), přední parkovačky a zadní koncová světla. Palubka, rádio atd by zůstaly zhaslý.

Odesláno

Jednoznačně jsem zastáncem celoročního svícení, ke kterému mě donutila barva mé 405 - šedá metalíza. To je suprová barva, která výborně splývá se silnicí a to v jakémkoli počasí. Pomalu platí, že čím více svítí sluníčko, tím méně jsem vidět.

Dříve jsem míval sériové levné halogenky které jsem musel měnit min. každý rok. Před 4 rokama jsem koupil tzv. duhovky za cca 350 ks. (při pohledu do žárovky je tam jakási duha, ale svítí sytě žlutě) Neustále rozsvědcím - zhasínám a žárovky drží:-) Někde jsem dokonce slyšel že jsou lepší do zhoršené viditelnosti.

Odesláno

Impact

Si namontuj přepínače pod střechu, můžeš to v zimě startovat jak vrtulník :D:D:D

Červený neony do auta pro Night vision a kulometčíky ze zadních oken.....Ježišmarjá, co to plácám, to je jak ve Vietnamu :o

[Editován dne 17/10/03 Sirael]

Odesláno

stalo sa to známemu:

prisiel na parkovisko kde akurat jedna pani zaparkovala auto a nechala svetla zapalene. on ju na to upozornil a odpoved bola: To je OK.neviete ze od 15.10 sa ma cez den svietit?

Odesláno

Také svítím celoročně, naučil jsem se to před deseti lety v Dánsku, je to super, když svítí všichni. Ze začátku bylo zábavné, když tady na mě především starší lidé v autech blikali a prapodivně gestikulovali, že svítím. Mám žárovky H4 90/100 W Tungsram již 4 roky (cca 80tkm) - seřízená světla; altík má měněné ložiska, baterka 3 roky (pořízená při koupi vozu), paraboly nepatrně slepnou, ale to bude spíše stářím celého auta (12 let, 200tkm).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...