impact Odesláno 14. říjen 2003 Odesláno 14. říjen 2003 Petr605: dobrej vtip oddie: jo to zní zajímavě... mě by se líbil extra vypínač, který by zapnul jen přední potkávačky (nebo světla pro denní svícení, pokud by byly), přední parkovačky a zadní koncová světla. Palubka, rádio atd by zůstaly zhaslý. Citovat
Lucas Odesláno 17. říjen 2003 Odesláno 17. říjen 2003 Jednoznačně jsem zastáncem celoročního svícení, ke kterému mě donutila barva mé 405 - šedá metalíza. To je suprová barva, která výborně splývá se silnicí a to v jakémkoli počasí. Pomalu platí, že čím více svítí sluníčko, tím méně jsem vidět. Dříve jsem míval sériové levné halogenky které jsem musel měnit min. každý rok. Před 4 rokama jsem koupil tzv. duhovky za cca 350 ks. (při pohledu do žárovky je tam jakási duha, ale svítí sytě žlutě) Neustále rozsvědcím - zhasínám a žárovky drží:-) Někde jsem dokonce slyšel že jsou lepší do zhoršené viditelnosti. Citovat
Sirael Odesláno 17. říjen 2003 Odesláno 17. říjen 2003 Impact Si namontuj přepínače pod střechu, můžeš to v zimě startovat jak vrtulník :D:D Červený neony do auta pro Night vision a kulometčíky ze zadních oken.....Ježišmarjá, co to plácám, to je jak ve Vietnamu [Editován dne 17/10/03 Sirael] Citovat
tomyka Odesláno 19. říjen 2003 Odesláno 19. říjen 2003 stalo sa to známemu: prisiel na parkovisko kde akurat jedna pani zaparkovala auto a nechala svetla zapalene. on ju na to upozornil a odpoved bola: To je OK.neviete ze od 15.10 sa ma cez den svietit? Citovat
janhercik Odesláno 21. říjen 2003 Odesláno 21. říjen 2003 Také svítím celoročně, naučil jsem se to před deseti lety v Dánsku, je to super, když svítí všichni. Ze začátku bylo zábavné, když tady na mě především starší lidé v autech blikali a prapodivně gestikulovali, že svítím. Mám žárovky H4 90/100 W Tungsram již 4 roky (cca 80tkm) - seřízená světla; altík má měněné ložiska, baterka 3 roky (pořízená při koupi vozu), paraboly nepatrně slepnou, ale to bude spíše stářím celého auta (12 let, 200tkm). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.