Kdo Odesláno 25. srpen 2007 Odesláno 25. srpen 2007 Je úplně jedno, co máš ve světlech, pokud nezajistíš to nejdůležitější a to je jejich seřízení. Správně seřízená světla jsou prostě základ. A ten tjůningář by tě oslnil i kdyby v tom měl třeba stejné žárovky jako ty. Navíc jsou světla, která už z konstrukce oslňují, např Fábie. Má "jen" H7ky a co si jeden užije, když jede proti tobě. Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. srpen 2007 Odesláno 25. srpen 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Xenony jo?? je to dva dny co mě nějakej tuningovej Golf s xenonama v pravý poledne oslnil tak že jsem viděl kulový, svítilo mu to na všechny strany. Není nad zbastlený světla, ty sice vidíš ale ostatní vidí jen tvoje světla a okolo tmu. Dobrý H7 a svítí to taky dobře, já mám Eufab gold a jsem spokojenej, proti normalním to svítí o dost líp [upravil dne 25/8/07 Radek Hurvajz] KDO má opravdu kvalitu ve světlech , měl jsem čest jet proti němu i ppřed nim a svítí krásně bíle a oslňění jsem nezaregistroval. Taky jsem o té HiD sadě uvažoval ale nelibilo by se mi že ostaní světla co mám ve předu by svítila do žluta . Tak to mam klasiku a su spokojene .Auto mam od února a zatím zařvala jen jedna co už tam při koupi byla .Takže pohoda Citovat
jp Odesláno 25. srpen 2007 Odesláno 25. srpen 2007 Jo jo, ta fóbie je hrozná, dost oslňuje. Pochopil jsem to, až když jsem ji měl na týden půjčenou z origo servisu. Nastavil jsem si světla uplně nahoru tak jak se to má, když člověk jede sám a světe div se blikal na mě snad úplně každej... Co se týče těch světel (xenonů) má to spousta lidí a přitom to tam nepatří. Ono to třeba funguje dobře, pokud je to seštelovaný, ale každej to má rozštelovaný, svítí na veverky, ale hlavně že má ve stodváce xenóóny. Roztrhal bych jim na místě techničák, ohrožují všechny, jo a ještě bych je donutil spolknout modrý parkovací žárovčičky, který tam určitě budou. [upravil dne 25.8.07 jp] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.