Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj kluci, prosim vas potrebuju pomoct. nejakej zmetek mi naboural kryt (to plastovy) vzadu u 306 moji. koupila sem novej na vrakovisti, ale prosim vas potrebuju poradit jak na to. jakoze mam to nejak vypacit sroubovakem nebo jak to mam vymenit? prosim poradte mi nechci to pojebat. proosiiim

diky

* Sandra *

Odesláno
Původně zaslal: sandra

ahoj kluci, prosim vas potrebuju pomoct. nejakej zmetek mi naboural kryt (to plastovy) vzadu u 306 moji. koupila sem novej na vrakovisti, ale prosim vas potrebuju poradit jak na to. jakoze mam to nejak vypacit sroubovakem nebo jak to mam vymenit? prosim poradte mi nechci to pojebat. proosiiim

diky

* Sandra *

světlo je zevnitř kufru přišroubované

Odesláno

Otvor si piate dvere,a zvnutra je su len dve take plastove hviezdicove matice.Tie prstami vyšrobuj,svetlo vyber,odpoj konektor,napoj konektor do noveho,zasun naspať,dam tam ten plastovy kryt,čo je zvnutra,zašrobuj matice...

Odesláno

kluci moc dekuju, jdu to zkusit

* Sandra *

Nic na tom vážně není.. Hned jak najdeš ty plastové matky.. odšroubovat odpojit konektor vyndat..Uvidíš že novésvětlo tam bude do minuty a půl ;)

Odesláno

kluci moc dekuju, jdu to zkusit

* Sandra *

A kdyby to nešlo, tak on by se tu určitě někdo našel, kdo by ti to pomohl vyměnit...

Odesláno
Původně zaslal: Neon

No jasný ... ;) Je tu hafec G E N T L E M A N Ů :mrk

Aby se ten největší neozval... že? :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...