Pe.Tr Odesláno 8. srpen 2007 Autor Odesláno 8. srpen 2007 čti rit jako rit a ne rit [upravil dne 8/8/07 Pe.Tr] Citovat
buml Odesláno 8. srpen 2007 Odesláno 8. srpen 2007 hm, tak doufam, ze to ctu spravne takze rit jako rit a ne rit jako rit Citovat
Dundee Odesláno 8. srpen 2007 Odesláno 8. srpen 2007 Původně zaslal: buml hm, tak doufam, ze to ctu spravne takze rit jako rit a ne rit jako rit Čteš to správně, ačkoliv jinak Pe.Tr píše běžně bez interpunkce. Z druhu nealka si můžeš vybrat, protože se tam vyskytují reklamy na Staráč, Gambáč a Pilzner :D:D Jinak cena nealka je 20,-Kč, což bych tipoval na Staráče:super Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. srpen 2007 Autor Odesláno 8. srpen 2007 když ja furt pisu ty smsky tak už su z toho takový volaký zmetený Citovat
buml Odesláno 8. srpen 2007 Odesláno 8. srpen 2007 ja taky neumim diakritiku (nebo jak se tomu nadava), ten starac me moc netesi, nemam rad kysely piva, ale zatim sem videl v KEGu jen Radegast, tak uvidime, sand mi to v zari situace dovoli:myslim Citovat
Vvitty Odesláno 8. srpen 2007 Odesláno 8. srpen 2007 slalom byl pripraveny na moste barikadniku, spolecne s adrenalinovou vlozkou vyhni se protijedoucimu autu Citovat
Fx Odesláno 9. srpen 2007 Odesláno 9. srpen 2007 Já jsem byl spokojen, pokud to bude tam, tak můžu přijet snad vždy Citovat
Netopýrka Odesláno 9. srpen 2007 Odesláno 9. srpen 2007 a to my si tě Fxi s Vendulkou ohlídáme Citovat
John Odesláno 13. srpen 2007 Odesláno 13. srpen 2007 Tak po konečným předčtení tohoto vlákna koukám,že KORAB vypadá slibně a jsem teda pro pořádání minisrazu zde.... POKUD TEDA VĚTŠINA ČLENů SOUHLASÍ S TÍMTO MÍSTEM...... Jinak co se týká kuželů je mohu nechat u sebe a když je bude potřeba vzít na nějaký sraz není problém... ve sklepě je místa dost...... :aut A pak je možný nějaký tel kontakt na tu restauraci..... A nebo už někdo zamlouval místo na září????? Citovat
John Odesláno 13. srpen 2007 Odesláno 13. srpen 2007 Původně zaslal: aka 6.9. zamlouval Rebik Ok supr tak to je pak teda vyřešený...... ;) ;) Citovat
janča205 Odesláno 13. srpen 2007 Odesláno 13. srpen 2007 Tak vidím,že se vám nový místěčko zalíbilo!Třeba se někdy přijedu podívat! Citovat
Guest DD Odesláno 15. srpen 2007 Odesláno 15. srpen 2007 Ja jsem za Korab - libilo se mi prostredi, jidlo velmi dobry, toceny nealko jeste lepsi . Ad parkovani - nevim, co resite. Kdyz se nevejdu na dvur, zaparkuju v ulici vedle, vzdyt o nic nejde. Je jedno, jestli mam stat na opustenym placu na Dzbane, kde furt nekdo vandruje, anebo v tichy ulici v Libni, kam to mam 15 kroku.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.