Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Na Korábě-Vaše názory a připomínky

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: buml

hm, tak doufam, ze to ctu spravne :D takze rit jako rit a ne rit jako rit

Čteš to správně, ačkoliv jinak Pe.Tr píše běžně bez interpunkce.

Z druhu nealka si můžeš vybrat, protože se tam vyskytují reklamy na Staráč, Gambáč a Pilzner :D:D:D

Jinak cena nealka je 20,-Kč, což bych tipoval na Staráče:super

Odesláno

ja taky neumim diakritiku (nebo jak se tomu nadava), ten starac me moc netesi, nemam rad kysely piva, ale zatim sem videl v KEGu jen Radegast, tak uvidime, sand mi to v zari situace dovoli:myslim

Odesláno

Tak po konečným předčtení tohoto vlákna koukám,že KORAB vypadá slibně a jsem teda pro pořádání minisrazu zde.... POKUD TEDA VĚTŠINA ČLENů SOUHLASÍ S TÍMTO MÍSTEM......

Jinak co se týká kuželů je mohu nechat u sebe a když je bude potřeba vzít na nějaký sraz není problém... ve sklepě je místa dost...... :D:aut :aut

A pak je možný nějaký tel kontakt na tu restauraci..... A nebo už někdo zamlouval místo na září?????

Odesláno

Ja jsem za Korab - libilo se mi prostredi, jidlo velmi dobry, toceny nealko jeste lepsi :super.

Ad parkovani - nevim, co resite. Kdyz se nevejdu na dvur, zaparkuju v ulici vedle, vzdyt o nic nejde. Je jedno, jestli mam stat na opustenym placu na Dzbane, kde furt nekdo vandruje, anebo v tichy ulici v Libni, kam to mam 15 kroku..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...