KoNG Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 elektroventil nezaslepovat když už tak zaslepit ventil který vhání spaliny do sání. Citovat
BIBOP Odesláno 24. červen 2008 Autor Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: bobo7 Mám dotaz-při zaslepení EGR musím sundat celý EGR nebo stačí odtáhnout ten vlnovec a vložit podložku a mám odpojit a zaslepit ten elektroventil nebo ne ?? Byl tady obrázek nezaslepeného elektroventiluventilu a nechat ho pracovat.Dík za info EGR SE DÁ ODPOJIT VLOŽENÍM PODLOŽKY BEZ OTVORU POD EGR NEBO ZA VLNOVEC TAK JAK JSEM TO NAFOTIL A NA ODPOJENÍ HADIČKY OVLÁDÁJÍCÍ EGR NEZÁLEŽÍ PROTOŽE EGR UŽ STĚJNĚ NEMŮŽE PRACOVAT TAK JAK MÁ ODPOJIL JSEM JÍ A ZASLEPIL ŠROUBKEM ABY SI ŘJ NEMOHLA STĚŽOVAT Citovat
gen.Migen Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Ahoj, Už se někomu povedlo zaslepit ERG ventil na motoru 2.1 TD 12V ? Ja se na to dnes koukal a je to všechno moc nepřistupny, tak jesltli to někdo udělal tak prosim o radu jak na to. Citovat
gen.Migen Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Ted sem se na to dival. Takže si myslim, že by se to mělo udělat tak, že to co jsem na obrazku zakrouškoval, tam by to přišlo zaslepit (plná podložka). No ale jak je také vidět na obrazku konec hadičky ve čtverečku, tak tu hadičku k ERG ventilu přivedenou nemam. Tak se ptam jesli to nemuže mit na něco vliv?? Diky za rady Citovat
gen.Migen Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 A ještě k tomu obrazku, nestačilo by nějak zaslepit toho vlnovce (na obr trubka s označením 2). Citovat
BIBOP Odesláno 7. červenec 2008 Autor Odesláno 7. červenec 2008 Stačilo podle mě. Ta hadička otevírá a zavírá EGR tak pokud jí tam nemáš tak egr napracuje ale taky může zůstat otevřenej a propouštět výfuk znovu do motoru a tím se mu špatně dejchá :myslim:myslim:roker:bacha:bacha:papa:papa Citovat
gen.Migen Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Takže pokud tomu dobře rozumím, tak ta trubka označená jako 2 vrací zpět pod ten kryt spaliny? Pokud je to tak, tak ji stači tam nahoře jak ústí do toho krytu (12 V DIESEL), zaslepit a tim bude bezpečně vyřazen ERG ventil?. Tím pádem bych nemusel zaslepovat už nic jiného že? Citovat
gen.Migen Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Ok diky moc, tak ja to udělám. Schválně jestli to pak nějak poznám na výkonu. Ale než to udělám tak nastartuji motor, odpojím tu trubku (2) a zkusím jestli z ní něco fouká, možná už mám ten ventil zaslepenej a ani o tom nevím. Ale před tejdnem sem byl na emisích a prošel sem vpoho. Citovat
gen.Migen Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Když nad tim tak přemýšlím a budu uvažovat to, že EGR ventil je v klidovém stavu zavřený, tudíš nepřepouští do sání znovu splodiny z výfuku. A pouze odpojím tlakovou hadičku od ventilu, která na pokyn selenoidu pustí tlak do ventilu aby se otevřel, tak stačí, aby se tato hadička odpojila a ventil musí být stále uzavřený, protože neexistuje síla, která by ho otevřela. Proto si myslím, že stačí oddělat tu hadičku a zaslepit ji a je klid:) Citovat
BIBOP Odesláno 12. červenec 2008 Autor Odesláno 12. červenec 2008 EGR TI ZUSTANE PŘIOTEVŘENÝ A TY TO NEPOZNÁŠ A BUDE TI NEUSTÁLE PROPOUŠTĚT T TY OPRAVDU NIC NEPOZNÁŠ JISTOTA JE UZAVŘÍT. A POKUD SE NEPLETU TAK EGR JE OVLÁDANÝ PODTLAKEM A NE TLAKEM TAK ŽE PŘI PODTLAKU Z HADIČKY JE UZAVŘENÝ A BEZ PODTLAKU SE OTEVŘE :myslim:myslim:roker:roker:D:nevim:potlesk:grr:o:) Citovat
gen.Migen Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 Aha, tak kdyby to bylo tak jak pišeš, že je bez podtlaku otevřen, tak je možny že ho mam pořad otevřenej. Je možny, že dotoho někdo vrtal a pak neveděl kam dat tu hadičku, tak ji prostě nechal bejt. Mrknu na to a projistotu zaslepim tu trubku. dik Citovat
piloun Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Nevíte někdo, zda se může zaslepit EGR ventil i u benzínu??? Někde jsem se dočetl, že by to mohlo dělat velké problémy lambda sondě!!!??? Citovat
BIBOP Odesláno 20. červenec 2008 Autor Odesláno 20. červenec 2008 Původně zaslal: gen.Migen Aha, tak kdyby to bylo tak jak pišeš, že je bez podtlaku otevřen, tak je možny že ho mam pořad otevřenej. Je možny, že dotoho někdo vrtal a pak neveděl kam dat tu hadičku, tak ji prostě nechal bejt. Mrknu na to a projistotu zaslepim tu trubku. dik TAK JE TO ŽE HO PODTLAK OTEVŘE ALE NEMUSÍ DOVÍRET TAK RADĚJI PODLOŽKA BEZ OTVORU A JE JISTOTA:myslim:myslim Citovat
comm Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 zdravim vas pani. tak ako som bol na dovolenej v cechach u bratranka tak som sa tam pustil do mojho peugeotika 406 2,1TD bo som cestou zistil ze auto nema zidny tah ked ho nalozim .Tak prve bolo zaslepil som EGR a ouhla zrazu ako keby dostal druhy dych som nestacil cumet a potom zasrane som mal chladice a to tak ze neslo cez ne ani videt tak sem to cele rozebral a dosiel som na to ze na jednej sahare bol opaleny konektor opravil a vyskusal a siel konecne prvy stupen.pred tim teplota motoro neklesla pod 90stupnou a teraz 80stup. a to aj pri dlhsom kopci a nalozene auto. Citovat
janci77 Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Zdarec, keď už vidím túto debatu, nedá mi neopýtať sa Vás - odborníkov v tejto problematike, či by sa dal ten EGR ventil zaslepiť aj na mojej 1,9D alebo je to pre tento motor zbytočné? Díkes za rady Citovat
BIBOP Odesláno 11. říjen 2008 Autor Odesláno 11. říjen 2008 JASNĚ ŽE SE DÁ:roker:roker:roker:roker:roker Citovat
martinbednar Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 je tu nejaky sikovny chalan na zaslepenie EGR v okoli povazskej bystrice? nechal by som to radsej na odbornika:papa Citovat
michal24 Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 nazdarek borci, mam jednu otazku: ako velmi ovplyvnuje odpojeny egr ventil emisie, nakolko mam isť vo februari a emisie a neviem ci sa mi oplati v tom teraz vrtať vdaka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.