zdenek.sadilek Odesláno 15. srpen 2007 Odesláno 15. srpen 2007 Chtěl jsem se zeptat. Na pravém elektromagnetickém ventilu, který ovládá obtokový ventil nemám ten filtřík, který je pod těmi hadičkami. Všiml jsem is toho až teď. Při bežícím motoru jde cítit jak z toho otvoru , kde filtřík chybí je podtlak. Myslíte, že je to problém, když tam ten filtřík není. Citovat
KoNG Odesláno 16. srpen 2007 Autor Odesláno 16. srpen 2007 No mohlo by to být maximálně problém takový že by ten podtlak nasál nějaké smítko což by zřejmě poškodilo ten el. mag. ventil [upravil dne 16.8.2007 KoNG] Citovat
zdenek.sadilek Odesláno 16. srpen 2007 Odesláno 16. srpen 2007 A to sítko je tam kvůli tomu, aby se tedy sál čistý vzduch, nebo je tam na něco jiného. Když jsem se díval na příspěvky k P 406, tak na těch elektromagnetických ventilech ty filtříky nebyly. Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. srpen 2007 Odesláno 16. srpen 2007 Původně zaslal: KoNG no co se týká 307 tak nevím kde hledat na 206 je ventil umístěn pod ramenem stěrače (viz obr) - vedou do něj 2 hadičky (od posilovače, od motoru) a je na něm takový filtr pro sání okolního vzduchu [upravil dne 27.7.2007 KoNG] ahoj prosim mohl bys mi sem dat foto ce je za motorem namontovano na te přepažce? v pravo je ten elmag ventil a na druhe straně? myslim stranu u rozvodaku, davam do kupy 206 s 1,4HDI motorem a nevim co by tam v tech mistech mohlo byt , koukaj tam na mě zavity ale ja jsem s toho jelen , jen dodam ze to auto nema klimu jinak klasika .ik mooc. Citovat
r.dasylva Odesláno 16. srpen 2007 Odesláno 16. srpen 2007 . Přesně o tomdle systému s recirkulací výfukových plynů za účelem snížení emisních látek ve výfukových plynech jsem se učil ve škole. Údajně to výkon neovlivňuje až do 11% vracených výfukových plynu. Když jsem todle slyšel, hned jsem si říkal, že najít trubku vracející výfukové plyny zpět do sání okamžitě ji zaslepuju!! Že my od těch američanů musíme převzít všechny cypoviny.. Citovat
Y2K Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 A neviete mi povedat kde by som to mohol mat ja??? Skusil by som to ci to nepomoze....ked uz nic nepomaha....dik EDIT: Sorac, nevsimol som si v akej teme som....Ak to vadi ADMIN nech vymaze tento prispevok (alebo presunie alebo neviem co), ale ak by mi to pomohlo radou bol by som rad... [upravil dne 2.4.2008 Y2K] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.