jikoloj Odesláno 17. červenec 2007 Odesláno 17. červenec 2007 Dobrý den, při zatáčkách doleva a rychlosti nad 90 klepaly poloosy tak jsem dal vyměnit. do servisu přišli obě poloosy. práva ta šla u levé že tam nejde, že jim poslali na peugeot 309 (pry jen mm ale něšlo to) a tak že ta co tam patří je 1000 dražší což se mi zdála blbost a tak jsem udělal další a koupil v Kelly starline (spon zkusim kolik stovek metru ujedu). no a ted mi vrtá hlavou jestli i náhodou ta práva poloosa není z 309? poznal bych to? zničí se tím něco, když by byla a mechanik by to tam nechal ? děkuji Citovat
jikoloj Odesláno 18. červenec 2007 Autor Odesláno 18. červenec 2007 jak si tak čtu ten přispěvek je celkem zamtený prominte psal to narychlo večer. no hlavní otázka zní: jestli jde dát pravá poloosa z P309 do P205? děkuji Citovat
oddie Odesláno 18. červenec 2007 Odesláno 18. červenec 2007 Přední náprava není totožná, jsou jiná ramena a stabilizátor, a u 309 je širší rozchod. Tudíž i poloosy na 309 jsou delší, a při záměně může nastat problém - při velkém propérování může kříž tripoidu narazit na konec pouzdra. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.