Creams Odesláno 17. červenec 2007 Odesláno 17. červenec 2007 Jsi měl dát z nárazniku ty ochrane lišty pryč vepředu i vzadu Citovat
C.J. Odesláno 18. červenec 2007 Odesláno 18. červenec 2007 Já jsem třeba rád, že otěrové lišty na autě mám.. Parádní prácička, vypadá skvělě, mě se líbí i ty bílé kola - vyniknou víc než stříbrné nebo leštěné, černá kapota vypadá MOC DOBŘE, možná bych trochu zůžil přední světla. Citovat
ALFWORKS Odesláno 18. červenec 2007 Autor Odesláno 18. červenec 2007 Ochranne listy som chcel nechat.... podla mna by to vyzeralo divne keby to bolo zahladene A okrem toho, vsetci vieme naco su dobre listy... Citovat
Blackrider Odesláno 19. červenec 2007 Odesláno 19. červenec 2007 zdarek moc se ti to povedlo nechal bych to uz tak jak to je jen by me zajimalo kolik si dal zaten znak lva (folie nebo vinil nevim jak se tomu nadava Citovat
ALFWORKS Odesláno 19. červenec 2007 Autor Odesláno 19. červenec 2007 Původně zaslal: Blackrider zdarek moc se ti to povedlo nechal bych to uz tak jak to je jen by me zajimalo kolik si dal zaten znak lva (folie nebo vinil nevim jak se tomu nadava Ahoj,.. no.. okolo toho sa viaze taka story :D.. ale to tu nebudeme rozoberat V kazdom pripade, dal som si to posielat z ciech, takze to vyslo pomerne dost.... BTW: potom co som to nalepil, som si povedal, ze polepy uz nikdy viac ale tu je link: http://www.autolepky.cz/bocni-dekory-2026-sbu-ostatni.html Citovat
Tommy306 Odesláno 19. červenec 2007 Odesláno 19. červenec 2007 moc hezka prace:super..ale chtelo by to vazne snizit trochu podvozek..je tam nejak prazdno v tech blatnicich..ta uprava s tou cernou nevypada taky zle (karbon by se dal vyresit folii;))..ale ta bila kola se podle mne k te zlute metle nehodi..nepremyslels treba o chromovych kolech, kdyz uz je chces zmenit? Citovat
ALFWORKS Odesláno 19. červenec 2007 Autor Odesláno 19. červenec 2007 Původně zaslal: Tommy306 moc hezka prace:super..ale chtelo by to vazne snizit trochu podvozek..je tam nejak prazdno v tech blatnicich..ta uprava s tou cernou nevypada taky zle (karbon by se dal vyresit folii;))..ale ta bila kola se podle mne k te zlute metle nehodi..nepremyslels treba o chromovych kolech, kdyz uz je chces zmenit? Dik ... no.. chromy.. ono aj tieto co tam su, neni su uplne strieborne, ale tak zvany ChromeLook, a chrom by bolo toto iste, len by sa to viacej lesklo... Co ja viem... mna tie chromove kola moc neoslovili... Farbou sa podla mna k tomu auto omnoho viac hodili tie co som mal predtym - na tych starsich foto... Tie boli taka svetla strieborna.. a pekne to vyniklo.. Ovsem tam bolo nespravne ET a mal som stym problemy, takze museli ist prec... Citovat
p406b Odesláno 19. červenec 2007 Odesláno 19. červenec 2007 móóóc hezký ,maximalne decentni kridlo dozadu, ted vraz penize spis do interieru,at si uzivas i ty (audio,video,bar;),lehatkovou upravu:aut atd.) Citovat
ALFWORKS Odesláno 20. červenec 2007 Autor Odesláno 20. červenec 2007 No asi uz nebudem vrazat nic .. chcem auto predat... ale 307 sa zle predava ... a pritom chcem zanu len tolko nez hocikto iny za svoje 1.6 benziny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.