Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já jsem třeba rád, že otěrové lišty na autě mám.. :P

Parádní prácička, vypadá skvělě, mě se líbí i ty bílé kola - vyniknou víc než stříbrné nebo leštěné, černá kapota vypadá MOC DOBŘE, možná bych trochu zůžil přední světla.

Odesláno
Původně zaslal: Blackrider

zdarek moc se ti to povedlo nechal bych to uz tak jak to je :papa jen by me zajimalo kolik si dal zaten znak lva (folie nebo vinil nevim jak se tomu nadava :mad:

Ahoj,.. no.. okolo toho sa viaze taka story :D:D.. ale to tu nebudeme rozoberat :aut

V kazdom pripade, dal som si to posielat z ciech, takze to vyslo pomerne dost....

BTW: potom co som to nalepil, som si povedal, ze polepy uz nikdy viac :(

ale tu je link:

http://www.autolepky.cz/bocni-dekory-2026-sbu-ostatni.html

Odesláno

moc hezka prace:super..ale chtelo by to vazne snizit trochu podvozek..je tam nejak prazdno v tech blatnicich..ta uprava s tou cernou nevypada taky zle (karbon by se dal vyresit folii;))..ale ta bila kola se podle mne k te zlute metle nehodi..nepremyslels treba o chromovych kolech, kdyz uz je chces zmenit?

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

moc hezka prace:super..ale chtelo by to vazne snizit trochu podvozek..je tam nejak prazdno v tech blatnicich..ta uprava s tou cernou nevypada taky zle (karbon by se dal vyresit folii;))..ale ta bila kola se podle mne k te zlute metle nehodi..nepremyslels treba o chromovych kolech, kdyz uz je chces zmenit?

Dik :papa... no.. chromy.. ono aj tieto co tam su, neni su uplne strieborne, ale tak zvany ChromeLook, a chrom by bolo toto iste, len by sa to viacej lesklo...

Co ja viem... mna tie chromove kola moc neoslovili...

Farbou sa podla mna k tomu auto omnoho viac hodili tie co som mal predtym - na tych starsich foto... Tie boli taka svetla strieborna.. a pekne to vyniklo..

Ovsem tam bolo nespravne ET a mal som stym problemy, takze museli ist prec... :aut

Odesláno

móóóc hezký:potlesk ,maximalne decentni kridlo dozadu, ted vraz penize spis do interieru,at si uzivas i ty :aut (audio,video,bar;),lehatkovou upravu:aut atd.)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...