Ticcino Odesláno 19. červenec 2007 Odesláno 19. červenec 2007 85 stupňů Celsia je pro polykarbonát v pohodě. (jsou ty světla fakt z polykarbonátu - PC)? Máme doma průhledné lahvičky pro dítě, ty jsou taky z polykrabonátu a vřící vodu to snáší naprosto bez problémů. Jestli chceš, stav se v kojeneckých potřebách, kup takovou lahvičku a experimentuj na ní. Zahřej ji, nalij do ní ten shell screenwash a uvidíš. Pokud se ti to podaří nasimulovat, budeš vědět po kom žádat náhradu škody. Já to ale na vinu žárovek moc nevidim. Protože je to popraskaný i v místech vzdálených od žárovky a tam teplota 85 stupňů nebyla. Citovat
Ticcino Odesláno 19. červenec 2007 Odesláno 19. červenec 2007 Jo a ještě jsem četl, že plasty degradují více při působení UV záření, ale že by ho emitovala žárovka v nějakém enormním množství, to se mi nezdá... Citovat
pezo307sw Odesláno 19. červenec 2007 Autor Odesláno 19. červenec 2007 Polykarbonat nepolykarbonat,...svetla su origo od peugeotu, tak neviem. Centrum popraskania je hlavne v oblasti H7 svetelneho paprsku...ako hovorite vy bratia cesi, jsem v nesnazych...tusim tak nejak:myslim Citovat
Ticcino Odesláno 19. červenec 2007 Odesláno 19. červenec 2007 Nene, my bratia češi hovoríme buďto "v nesnázích" s měkkým "i" a na ostravsku řikají "v pi*i" :-) Citovat
pezo307sw Odesláno 19. červenec 2007 Autor Odesláno 19. červenec 2007 tvrde y po z to ozaj len mne sa moze stat , ale to druhe je o vela vystiznejsie!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.