Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

6. mini sraz Vysočina??  

1. 1. 6. mini sraz Vysočina??

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

ehm....http://www.hrad-lipnice.cz/?jaz=CZE&ID=10

stredoveke slavnosti na lipnici, co kdyby nekdo zjistil, jak moc to omezi provoz hradu? :)

Odesláno
Původně zaslal: aka

ehm....http://www.hrad-lipnice.cz/?jaz=CZE&ID=10

stredoveke slavnosti na lipnici, co kdyby nekdo zjistil, jak moc to omezi provoz hradu? :)

vim o tom ale dovolat se na Lipnici je nadlidsky vykon.. takze zatim jen ze svych zdroju vim ze by melo fungovat vse jako normalne..:aut

Odesláno

taak lidicky, prave jsem dorazil dom.. dekuji vsem za to ze dorazili a za pohodovy srazek.. priste se budu na Vas opet tesit:papa

PS: doufam ze jste vsichni dorazili v poradku domu..

[upravil dne 18/8/2007 Béďa]

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

taak lidicky, prave jsem dorazil dom.. dekuji vsem za to ze dorazili a za pohodovy srazek.. priste se budu na Vas opet tesit:papa

ja su už i vykoupané a přippravené do hajan , taky dik za fajn sobotu a přiště zlomim místní rekord v počtu zkonzumovanych horkých čokolád!

Teď už vim kam jet , když si budu chtít osladit život:D

:papa:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

ja su už i vykoupané a přippravené do hajan , taky dik za fajn sobotu a přiště zlomim místní rekord v počtu zkonzumovanych horkých čokolád!

beru te za slovo.. priste ti to osladime :D

Odesláno

jen doufam že bude zima ane zas takove vedro :D

jinak tam vypotim trenky už u druhe čokolady

[upravil dne 18/8/07 Pe.Tr]

Odesláno

jen doufam že bude zima ane zas takove vedro :D

no pokud to vyjde tak prelom listopad-prosinec.. takze snad uz takovy vedra nebudou..;)

Odesláno
Původně zaslal: janča205

Tak já chci taky poděkovat všem co tam byly,že to byl krásně strávený den a příště určitě zase přijedu.

Cesta byla v poho a už se chystám jít spinkat.:papa

jsem rad ze jste v poradku dorazili, vypadala si krapet unavene..:D

Odesláno

Tak sem tam byl taky.Prošmejdili sme s maminou celou Lipnici než sme našli vaše parkoviště.Dovolil sem si postavit auto vedle PE.TRa,eště tam stálo jedno,ňáká 306ka tušim.Měli ste praporky.Jak sem psal že se dostavim trochu díl,tak to bylo asi ve čtvrt na 2.Čekali sme tam skoro hodinu a půl ,chodili sem tam , nikde nikdo,tak sem to vzdal.Měl to bejt můj první sraz,tak sem se docela těšil.Tak sem docela zklamanej.Představoval sem si to trochu jinak.Chtěl sem jet do toho Brodu,ale pak sem si to rozmyslel ,po tom hledání a chození mě to odradilo.Naštěstí bylo aspoň hezky a nepršelo,tak sme si udělali s maminou malej vejlet.A kolik se vás tam vlastně sešlo?A byli ste taky v tom Brodě?:nevim:nevim

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naše 306ka 1.6ka:super:papa

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Tak sem tam byl taky.Prošmejdili sme s maminou celou Lipnici než sme našli vaše parkoviště.Dovolil sem si postavit auto vedle PE.TRa,eště tam stálo jedno,ňáká 306ka tušim.Měli ste praporky.Jak sem psal že se dostavim trochu díl,tak to bylo asi ve čtvrt na 2.Čekali sme tam skoro hodinu a půl ,chodili sem tam , nikde nikdo,tak sem to vzdal.Měl to bejt můj první sraz,tak sem se docela těšil.Tak sem docela zklamanej.Představoval sem si to trochu jinak.Chtěl sem jet do toho Brodu,ale pak sem si to rozmyslel ,po tom hledání a chození mě to odradilo.Naštěstí bylo aspoň hezky a nepršelo,tak sme si udělali s maminou malej vejlet.A kolik se vás tam vlastně sešlo?A byli ste taky v tom Brodě?:nevim:nevim

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naše 306ka 1.6ka:super:papa

Tak to je škoda , jen ted neber co napíšu ve zlém, v tomhle vlakně par pžispěvků zpátky organizátor Béďa dal na sebe tel. kontakt pro připadné zbloudilce , taky sraz byl domluven na parkovišti pod hradem , tam kde jsem parkoval já a Vvitty (306) , to bylo z donucení páč nebylo kde zaparkovat zduvodu těch slavnosti , Janča parkovala na hl. silnici , Béďa až za hradem ,jediny kdo parkoval na smluvenem místě (a blokoval dopravu:D) byl MK405 . Jinak v Brodě jsme byly taky.

Třeba nás z fotek poznáš a zjistíš že jsme celou dobu chodily okolo, ale je to i trochu moje vina-vždycky nosim na sobě tričko peugeot clubu a dnes vyjmečně zůstalo doma.

Doufám žes tímto na srazy nezanevřel a brzo tě na dalším uvidíme.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...