Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

6. mini sraz Vysočina??  

1. 1. 6. mini sraz Vysočina??

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Zdeny

Původně zaslal: aka

tak jo, na jak dlouho? :) nabidku prijimam :)

:oCože?!?:oJedu od 20.8. do 2.9.,ale to určitě nemůžeš,že?:bojim;)

No cokoliv,že nemohla jet se mnou:aut

Odesláno
Původně zaslal: aka

kdyby jen peugeotakum......co teprve peugeotackam :)

ale k tematu, ja se hlasim :) myslim, ze v Brode uz trefim vsude :Dna datu mi zas tak nesejde, idealne mi reknete, kde se da stanovat a zdrzim se i dele :)

Tak schválně, víš, kde je SPŠS? :papa

Odesláno
Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Původně zaslal: Béďa

Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Pokud se nestane nic mimořádného, tak nás tam můžete očekávat.... :)

dorazite i na Lipnici nebo jen Brod??..

Asi když už,tak už.....:mrk

supr, tak aspon nekdo..:super

Odesláno

Tak chlapi,co to je? Že bude srázek v Havl. Brodě to vim, /dokonce se tam taky chystám, i se svou polovičkou, 18.8/ ale že bude srázek na Lipnici ,to mi trochu uteklo. Kdy a kde se sejdete? Když mi do toho nic nevleze ,tak sem tam. Na sraze sem eště nikdy nebyl,tak by mě zajímalo ,co se tam děje,jak to probíhá

Přijedem naší žabičkou 306kou, 1.6kou:super :cool:

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Tak chlapi,co to je? Že bude srázek v Havl. Brodě to vim, /dokonce se tam taky chystám, i se svou polovičkou, 18.8/ ale že bude srázek na Lipnici ,to mi trochu uteklo. Kdy a kde se sejdete? Když mi do toho nic nevleze ,tak sem tam. Na sraze sem eště nikdy nebyl,tak by mě zajímalo ,co se tam děje,jak to probíhá

Přijedem naší žabičkou 306kou, 1.6kou:super :cool:

Lipnice bude soucast srazu v Havl. Brode.. kdy a kde bude upresneno po uzaverce terminu ktera konci 5.8 v 20:00 potom tu najdes kdy a kde co bude probihat a kam mas dorazit.. Necekej od toho sraz nejakych tuneru, sejdou se tam fajn lidi co maji spolecnou zalibu v PEUGEOTECH a pokecame, pokoukame a neco pojime.. proste pohodicka ;)

Odesláno

Tak jo, díky za informaci.Sem zase trochu v obraze.Takle jak píšeš ,tak bych si to

taky představoval, To by mi vyhovovalo.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

=ŽABIČKA=306

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...