Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

6. mini sraz Vysočina??  

1. 1. 6. mini sraz Vysočina??

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: janča205

Tak já se přikláním spíš k sobotě.Měla bych mít volno,takže s mou maličkostí počítejte!:D

dobra, dobra.. pocitame s tebou:super

Odesláno

přiklánim se na toho 18 a když mě nestihnutýho přihlášenýho vezmete mezi sebe tak rád přijedu.Bude mi 20 končit dovolená ,tak ji dobře zakončim. A nemám to daleko,takže bych se moh dostavit.Prostě počítejte se mnou.Možná ssebou vezmu i svojí maminu. Ještě bych chtěl vědět ,kde přesně je sraz, abych tam někde nebloudil,zas tak dobře to tam neznám. Díky za navigaci

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

přiklánim se na toho 18 a když mě nestihnutýho přihlášenýho vezmete mezi sebe tak rád přijedu.Bude mi 20 končit dovolená ,tak ji dobře zakončim. A nemám to daleko,takže bych se moh dostavit.Prostě počítejte se mnou.Možná ssebou vezmu i svojí maminu. Ještě bych chtěl vědět ,kde přesně je sraz, abych tam někde nebloudil,zas tak dobře to tam neznám. Díky za navigaci

zatim to na toho 18tyho vypada takze pokud vlastnis PEUGEOTA tak klidne doraz.. kde a kdy bude jeste upresneno nejdyl 14dni pred srazem... a navigaci ze smeru Humpolec taky dostanes na dane misto konani..:papa

Odesláno

Tak jo.Díky za informaci.Samozřejmě že vlastnim peugeota/ je to naše žabička/ 306ku,1.6ku.Je pravda že jí máme teprve půl roku. A rád bych taky poznal život okolo, co se motá kolem peugeotů :super:roker

Odesláno

Ach jo,to je pech jak noha!!!:grrPoslední dobou mi nevychází žádný srazy.Přijedu jen, když nastane malý zázrak:PMějte se a užijte si to tam:papa

Jo a bacha na puding a cukr,at to s váma nesekne!:aut:D

Odesláno
Původně zaslal: aka

neboj cukr ja zabavim :Do jaky zazrak by melo jit?

nějaký zázraky nabízíš?:myslim:aut Mám práci,tak leda,že by mi odpadla,ale ne tím,že bych byl nemocnej atd. Prostě řešení s minimem škod a zdárným výsledkem,ju?Děkuju Vendulko!:super:papa

Odesláno

a co ze delas?:mrk

no,nerad to tu ventiluju,ale zpívám. A mám právě v sobotu koncert v Jaroměřicích a v neděli odjíždím na turné do Francie...:mrkA už nevyzvídej,ty,ty,ty...všímavá dámo:D

Odesláno

a nechces me vzit s sebou?

:D:D:DTo asi myslíš tu Francii,že?:mrkHmm,tak to asi nepůjde.I když někoho,kdo umí "žabožroutsky" bych potřeboval:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...