Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Umíte někdo sehnat Xenony - přestavbový kit za zajímavou cenu?

Recommended Posts

Odesláno

Už jsem je koupil, koupil jsem je přes aukro. Dneska večer bude montáž, nafotím to a dám sem. Chci udělat fotku v noci, kdy v jednom světle bude xenon a ve druhém H7. Mám osramy + 50%, taxem hodně zvědavej na rozdíl. Jinak montáž je fakt na deset minut a z toho 8 zabere hledání fleku pro balasty.

Odesláno
Původně zaslal: XDanielS

Jinak montáž je fakt na deset minut a z toho 8 zabere hledání fleku pro balasty.

Jojo, každej mě volá "kurňa kam mám dát tu krabicu?" hlavne ve felicii :D

Odesláno

Já sem zkoumal 1,9D a tam aby člověk vyměnil žárovku tak musí snad vydělat celý světlo :roll

Ale pravda když mě ukazovaly v autoškole agregát v 1,3 tak tam by se ty motory vlezly možná ještě dva :D

Odesláno

Hm, taxem to tam namontil. Instalace byla dělší než jsem předpokládal, ale jen díky tomu, že jsem se dost potýkal s problémem, kam s balastama. Nakonec bylo takové vedro, že se mi ani fotit nechtělo. Byl jsem se projet v noci, svítí to nádherně a opravdu hodně. Zatím na mne žádný protijedoucí neblikal, ale počítám, že se to asi občas stane. Celkový efekt je super, mohu doporučit. Ještě musím sehnat nějaký pěkný H1 do dálkovek a mlhovek, páč to žluté světlo k namodralému moc neladí, rozdíl barvy je propastný.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...