VojtouNerCZ Odesláno 29. leden 2022 Odesláno 29. leden 2022 (upraveno) Záleží co má zs sub. Pokud hodlá zapojit pomocí RCA, tak buď musí mít rádio RCA výstupy (což origo mít nebude) + musí na sub přivést napětí po klíčku/sepnutí rádia, aby sub běžel pouze s rádiem, nebo pokud rádio nemá RCA výstupy, použít hi-low adaptér, který se připojí na výstupy z rádia vedoucí na repro (většinou na zadní), tento adaptér mu udělá onen RCA výstup a na něj připojit sub. Pokud má sub přímo hi level vstup, stačí ho pouze připojit na výstupy z rádia k reproduktorům (opět většinou zadní). Subwoofer bude brát z rádia jak audio signál, tak signál o zapnutí rádia, takže poběží pouze s rádiem. Hoď sem, c máš za sub, a napíšu ti Upraveno 29. leden 2022 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Smudla_22 Odesláno 14. březen 2022 Odesláno 14. březen 2022 V 28. 1. 2022 at 21:08, VojtouNerCZ napsal: Jestli rádio nemá RCA výstupy, tak hi-low adaptér na repráky a na to sub. Na zesilovač mám na rádiu přímo výstup. Opět závisí co máš. Ani nepíšeš co máš za auto Dnes už mám 5008 s originál rádiem. ten ale RCA výstup určitě nemá. Můžu to připojit přímo k jednomu z repráků, když mám aktivní woofer? díky Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. březen 2022 Odesláno 14. březen 2022 urcite bych to k repro nepripojoval pokud to ma Cinch potrebujes HI-LOW prevodnik a nejlepe jeste nejaky slucovac praveho a leveho signalu (pokud nemas 2 kanalovy SUB) Citovat
Smudla_22 Odesláno 14. březen 2022 Odesláno 14. březen 2022 je jen jednokanálový. Cinche to určo nemá Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 14. březen 2022 Odesláno 14. březen 2022 (upraveno) Stále jsi nebyl ani schopen napsat, jakej máš sub Aktivní úplně o ničem nevypovídá. Až to sem pošleš, tak ti poradím Jinak jak jsem psal, má-li sub cinche, tak HI-LOW adaptér, má li přímo HI vstupy, tak jen napojit na repráky. Upraveno 14. březen 2022 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.