zoby Odesláno 18. červen 2007 Odesláno 18. červen 2007 mám 205 1,4 xs rok 89 (podle skel) a rok 90 podle TP. dnes mi to občas cukalo, někdy i zdechlo a u toho svítilo K-čko. pak to šlo hned nastartovat a jelo to dál. diagnostika vyblikala kody 41 a 53 ta 41 je SNÍMAČ OTÁČEK/ POLOHY v angličtině :Vehicle speed sensor (voltage low and high respectively) případně pod tímto kodem je zkratka CAS a ta 53 je Napětí na akumulátoru příliš vysoko nebo nízko. a anglicky Battery Voltage** Fault that will cause ECU to use default value in place of faulty sensor. pokud tomu dobře rozumím, tak by to spolu mělo spouviset. nevíte někdo co s tím? Citovat
Maverick Odesláno 18. červen 2007 Odesláno 18. červen 2007 Zkus vymazat chyby a najetí několik desítek km diagnozu opakovat. Pokud se nic neobjeví byl to jen někde asi špatnej kontakt. Pokud se objeví znova 41 chtělo by to asi ten snímač vyměnit. z tý 53 bych si asi hlavu nedělal. Citovat
zoby Odesláno 22. červen 2007 Autor Odesláno 22. červen 2007 tu 53 neřeším. kleklo mi čerpadlo a vybila se baterka, takže to bude tím. ale ta 41 se objevuje nepravidelně pořád. no pročistím konektory v motoru a uvidíme Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.