Maverick Odesláno 16. červen 2007 Odesláno 16. červen 2007 Přál bych tý Jamile z ministerstva pro cikány ať si zkusí aspoň jeden tejden vedle těhle hodňoučkejch pracovitejch a snažících se přizpůsobit spoluobčanů bydlet. Chtěl bych pak slyšet její názor na ně. Citovat
Kdo Odesláno 16. červen 2007 Odesláno 16. červen 2007 Původně zaslal: aka prosila bych cimrmana psat po cesku .... Nenech cloumat hněv svým majestátem:papa já se jen řídil "pokynem" v tvém podpisu Citovat
OK406 Odesláno 16. červen 2007 Odesláno 16. červen 2007 Původně zaslal: Mefisto86 Přál bych tý Jamile z ministerstva pro cikány ať si zkusí aspoň jeden tejden vedle těhle hodňoučkejch pracovitejch a snažících se přizpůsobit spoluobčanů bydlet. Chtěl bych pak slyšet její názor na ně. Tak ten by si už nikdy neuslyšel, jelikož by zmizela daleko od ČR!! :myslim:D:D:D:D:D Citovat
aka Odesláno 16. červen 2007 Odesláno 16. červen 2007 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: aka prosila bych cimrmana psat po cesku .... Nenech cloumat hněv svým majestátem:papa já se jen řídil "pokynem" v tvém podpisu to tam sice mam, ale na naseho velikana se to nevztahuje, to je jako davat ho rakusakum!!! a to nemuzeme pripustit (ano, byla sem ve stredu na aktu:D) Citovat
OK406 Odesláno 16. červen 2007 Odesláno 16. červen 2007 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: aka prosila bych cimrmana psat po cesku .... Nenech cloumat hněv svým majestátem:papa já se jen řídil "pokynem" v tvém podpisu to tam sice mam, ale na naseho velikana se to nevztahuje, to je jako davat ho rakusakum!!! a to nemuzeme pripustit (ano, byla sem ve stredu na aktu:D) Na aktu ????????:o:o:myslim:myslim Citovat
Kdo Odesláno 16. červen 2007 Odesláno 16. červen 2007 Původně zaslal: aka to je jako davat ho rakusakum!!! a to nemuzeme pripustit (ano, byla sem ve stredu na aktu:D) rakušákům???....nikdy Na aktu???, no ten ve středu probíhá celkdes a někdo za tím účelem i někam dochází Citovat
OK406 Odesláno 16. červen 2007 Odesláno 16. červen 2007 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: aka to je jako davat ho rakusakum!!! a to nemuzeme pripustit (ano, byla sem ve stredu na aktu:D) rakušákům???....nikdy Na aktu???, no ten ve středu probíhá celkdes a někdo za tím účelem i někam dochází A já myslel, že aka byla na Svěrákovi a Smoljakovi .....:myslim:myslim Citovat
Blizzard Odesláno 17. červen 2007 Odesláno 17. červen 2007 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: aka prosila bych cimrmana psat po cesku .... Nenech cloumat hněv svým majestátem:papa já se jen řídil "pokynem" v tvém podpisu to tam sice mam, ale na naseho velikana se to nevztahuje, to je jako davat ho rakusakum!!! a to nemuzeme pripustit (ano, byla sem ve stredu na aktu:D) Tááátóóó, Pepa je doktór :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.