barenst Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 A tak to tady vypadalo ze se to uklidni , ja bych tohle tema sprominutim zamkl . Zilo - stojim za tebou .
Guest ZILA Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 ja se potřebuju zbavyt toho E-shopu a premna zamna at si tu roby co chce taky jozef nevie očom je reč a E-shop si nevezme :D:D:D:D:D [upravil dne 14/6/07 ZILA]
komisar Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 Původně zaslal: barenst A tak to tady vypadalo ze se to uklidni , ja bych tohle tema sprominutim zamkl . Zilo - stojim za tebou . uklidit se mohu jest-li je to tvé přání
jozefsv Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 Původně zaslal: ZILA Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: ZILA vlakna nemažem ja mudručky tebe asi treba vsetko polopate co?myslel som prispevky v celom vlakne. urazky si nechaj pre svoju zenu a pre rodinu alebo kamaratov.len sa tu strapnujes.ak si myslis ze si husty tak potom uz nic mam ta rád RUSNAK :D:D snincania nie su rusnaci.len pristahovalci hlupacik.to ako keby si isiel nadavat moravakovi do prazaka:D:D:D
Guest ZILA Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 tvoj otec bol hlupačik ket ta počal :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk
jozefsv Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 zila: - e shop si nevezmem,mam dost svojich problemov a starosti. ak si niekto nevie spocitat dopredu co to obnasa tak naco sa do toho pcha?
Guest ZILA Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 Původně zaslal: jozefsv zila: - e shop si nevezmem,mam dost svojich problemov a starosti. ak si niekto nevie spocitat dopredu co to obnasa tak naco sa do toho pcha? maš potuchy očom je toto vlakno
Guest ZILA Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 ale to nič boduješ je to tu o niečom inom a ty stale o koze
jozefsv Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 Původně zaslal: ZILA tvoj otec bol hlupačik ket ta počal :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk som ti vravel ze si urazaj svoju rodinu a neber si do ust mna a moju rodinu. hlavne sa uz nauc pisat lebo s takymi ludmi si fakt nemam co povedat.
Guest ZILA Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 Původně zaslal: jozefsv urazky si nechaj pre svoju zenu a pre rodinu alebo kamaratov.len sa tu strapnujes.ak si myslis ze si husty tak potom uz nic asi som nezačal ja na rodinu nešahaj [upravil dne 14/6/07 ZILA]
Guest ZILA Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 konečne toto smažte ja chci jenom se zbavyt E-shopu a pořat tu piše kde kdo :D:D
Kurt Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 Osobní spory prosím řešte jinou cestou, než veřejně na foru. Zamykám
Recommended Posts