Marda106 Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Hele kdyz uz se tu resi ty stare hry lidicky nevite nekdo kde sehnat hru Knights and Merchants? Shanim jako cert a nemuzu nikde najit ani origo uz je vyprodana:roll Citovat
Kurt Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: Marda106 Hele kdyz uz se tu resi ty stare hry lidicky nevite nekdo kde sehnat hru Knights and Merchants? Shanim jako cert a nemuzu nikde najit ani origo uz je vyprodana:roll Není vyprodaná http://www.funstore.cz/product_info.php/cPath/21_30/products_id/326 Citovat
Marda106 Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Jo promin ja zapomel ze chci tu verzi pred touhle.... Je to Knights & Merchants: The Shattered Kingdom vysla dokonce v CR pod nazvem Rytíři a Kupci byla komplet česky i s CZ dubingem a tu prave shanim ....... tohle Knights and Merchants: The Peasants Rebellion co si sem dal tu uz sem prave sehnal a uz parim... Citovat
Kurt Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: Marda106 Jo promin ja zapomel ze chci tu verzi pred touhle.... Je to Knights & Merchants: The Shattered Kingdom vysla dokonce v CR pod nazvem Rytíři a Kupci byla komplet česky i s CZ dubingem a tu prave shanim ....... tohle Knights and Merchants: The Peasants Rebellion co si sem dal tu uz sem prave sehnal a uz parim... A co tam píšou? "Balení obsahuje kromě základní hry také datadisk Knights and Merchants: The Shattered Kingdom" Ovšem je to anglicky. A jak je to s tím datadiskem to nevím, protože jsem to nikdy nehrál. Citovat
Marda106 Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 to Kurt: jo ja si toho vsiml uz kdyz jsem to rozbehal tu hru a sehnal sem nejakou spesl edici i s cz dabingem ale i tak dik za pomoc Citovat
Kurt Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 Původně zaslal: Marda106 to Kurt: jo ja si toho vsiml uz kdyz jsem to rozbehal tu hru a sehnal sem nejakou spesl edici i s cz dabingem ale i tak dik za pomoc Nemáš za co. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.