OK406 Odesláno 7. červen 2007 Autor Odesláno 7. červen 2007 Tak jakmile bych něco věděl, tak dám na fórum datum a další instrukce. Citovat
Neon Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 Taky bych do něj šel ... myslím, že tentokrát bych se k 17sec mohl přiblížit ... ... Já ho poladil ... a ... :D Citovat
John Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 Původně zaslal: Neon Taky bych do něj šel ... myslím, že tentokrát bych se k 17sec mohl přiblížit ... ... Já ho poladil ... a ... :D Tech 17sec... bych mohl možná dát taky..... Citovat
Bohouš Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 Hmmmm to já asi ne.......jako fakt Já si dám tu šotolinu ať má mechanik co dělat Citovat
Neon Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 Původně zaslal: John Původně zaslal: Neon Taky bych do něj šel ... myslím, že tentokrát bych se k 17sec mohl přiblížit ... ... Já ho poladil ... a ... :D Tech 17sec... bych mohl možná dát taky..... No, jestli bych se do nich vešel já, tak ty bys měl mít spíš 16 ... Uvidíme, jestli se to podaří zorganizovat Citovat
oddie Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 Původně zaslal: Bohouš Jinak k tématu - asi bych se nebránil Ty dokážeš uběhnout 400 metrů? Citovat
OK406 Odesláno 8. červen 2007 Autor Odesláno 8. červen 2007 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Bohouš Jinak k tématu - asi bych se nebránil Ty dokážeš uběhnout 400 metrů? Běhat můžeme taky:myslim:super:super:super:D:D:D Citovat
Bohouš Odesláno 8. červen 2007 Odesláno 8. červen 2007 Původně zaslal: oddie Ty dokážeš uběhnout 400 metrů? Snad jo, sice né nějak extra rychle, ale měl bych to udýchat - už přes dva roky nekouřím :roker Citovat
oddie Odesláno 8. červen 2007 Odesláno 8. červen 2007 Původně zaslal: Bohouš Původně zaslal: oddie Ty dokážeš uběhnout 400 metrů? Snad jo, sice né nějak extra rychle, ale měl bych to udýchat - už přes dva roky nekouřím :roker No to tedy gratulace, Neon by si z tebe měl vzít příklad Citovat
Bohouš Odesláno 8. červen 2007 Odesláno 8. červen 2007 Původně zaslal: oddie No to tedy gratulace, Neon by si z tebe měl vzít příklad a nééé jezdit potají na benzínku pro cigára......:mrk Citovat
aka Odesláno 8. červen 2007 Odesláno 8. červen 2007 Původně zaslal: Bohouš Původně zaslal: aka john mi je, nez si tech piv stihnu dat dost, vzdycky zboura:(:( no protože jinak by jsi je zbourala ty....... ja se max zbouram sama:D:D Citovat
OK406 Odesláno 8. červen 2007 Autor Odesláno 8. červen 2007 aka: a ty se taky zúčastníš?? alespoň běhu??:D Citovat
OK406 Odesláno 8. červen 2007 Autor Odesláno 8. červen 2007 Něco bych už vymyslel. To se neboj te. :D:D:D Citovat
Petav Odesláno 8. červen 2007 Odesláno 8. červen 2007 Podle termínu bych se taky asi přidal a kolo by taky prošlo Citovat
OK406 Odesláno 9. červen 2007 Autor Odesláno 9. červen 2007 Původně zaslal: Bohouš Původně zaslal: oddie Ty dokážeš uběhnout 400 metrů? Snad jo, sice né nějak extra rychle, ale měl bych to udýchat - už přes dva roky nekouřím :roker A co dát na konec láhev oroseného dobrého piva? V tomto vedru by byla dobrá? To by pak byli ale časy, co !!!!!:myslim:D:D:D:D Citovat
Neon Odesláno 9. červen 2007 Odesláno 9. červen 2007 Původně zaslal: oddie No to tedy gratulace, Neon by si z tebe měl vzít příklad Pssšt ... NEON nekouří ... ps.: ale občas lže ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.