Pe.Tr Odesláno 29. červen 2007 Odesláno 29. červen 2007 Původně zaslal: 1Maza No švára měl auto přimo u okna kde spal a do rana mu ho vykradli a to byl od toho auta skrz zeď asi 1metr nestraš Citovat
1Maza Odesláno 29. červen 2007 Odesláno 29. červen 2007 Ale ty ho měli určitě vytypovanýho protože mu vybrali služební auto a šli po nářadí a druhýho auta se ani nedotkli. Tak v poho. Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. červen 2007 Odesláno 29. červen 2007 jinak chromový lvíček už je doma a snad v neděli nahradí tu škaredou zoxidovanou placku. Citovat
OK406 Odesláno 29. červen 2007 Odesláno 29. červen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr jinak chromový lvíček už je doma a snad v neděli nahradí tu škaredou zoxidovanou placku. Tak nezapomeň prosím na fotky. Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. červen 2007 Odesláno 29. červen 2007 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: Pe.Tr jinak chromový lvíček už je doma a snad v neděli nahradí tu škaredou zoxidovanou placku. Tak nezapomeň prosím na fotky. určitě budou a dam je sem ,demontaž stareho znaku už je v tomto vlakně Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. červenec 2007 Odesláno 3. červenec 2007 no jo no ,vydrž zmenšim je , dělal jsem to až dnes,ale chtěl bych vidět i fotky od PŘEMY páč se mi nezdá že se mu podařilo tam dat toho lva přes díry . Leda by ho měl totálně nakřivo. Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. červenec 2007 Odesláno 3. červenec 2007 nalepení znáčku jo a zapomněl jsem vyfotit cákání barvy:( Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. červenec 2007 Odesláno 3. červenec 2007 no není to hezčejší , než ten starej zoxidovanej? Citovat
p406b Odesláno 3. červenec 2007 Odesláno 3. červenec 2007 aspon si lidi vsimnou,ze ten modrej blesk byl peugeot Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. červenec 2007 Odesláno 3. červenec 2007 Původně zaslal: p406b aspon si lidi vsimnou,ze ten modrej blesk byl peugeot a zitra budu ještě leštit,leštit a leštit !!!To budou teprv koukat!!!:mrk:mrk:aut:D Citovat
Neon Odesláno 3. červenec 2007 Odesláno 3. červenec 2007 No, hezčí to je každopádně, o tom žádná, ale měl jsi ho šoupnout trochu do leva, aby měl otevírání kufru přesně mezi nohama ... ps: nevěděl jsem, že jsi začátečník ... :D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. červenec 2007 Odesláno 3. červenec 2007 Původně zaslal: Neon No, hezčí to je každopádně, o tom žádná, ale měl jsi ho šoupnout trochu do leva, aby měl otevírání kufru přesně mezi nohama ... ps: nevěděl jsem, že jsi začátečník ... :D:D ¨ to Z tam je kvuli manželce,ma čerstvě řidičak. jinak jsem ho malinko musel dat do prava kvuli tem dirkam, ty rejpale. a bud hodny na mě ,nezapomeň že mám konfrontujicí foto tvé osoby a není to z rána.:mrk:D Citovat
buml Odesláno 3. červenec 2007 Odesláno 3. červenec 2007 tak prdelka vypada pekne jen co je pravda, ty me snad ukecas:D Citovat
Neon Odesláno 4. červenec 2007 Odesláno 4. červenec 2007 Pe.Tr: JJ, přesně tuto výmluvu jsem čekal ... Jinak fotek se nebojím, ale raději si je ponechej ... Citovat
OK406 Odesláno 4. červenec 2007 Odesláno 4. červenec 2007 Vypadá to moc pěkně ten znak. Taky by se pěkně vnímal na mém sedanu ale je tam problém že je tam zámek. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.