Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

205 1.9Gti PROBLEM

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: HUGO BOSS

je to šoupátko přídavného vzduchu... :super

kde ho najdu ? myslíš že to tím bude ?

Odesláno

Taky sem si rikal jaka kontrolka "K".. tak sem zkusil postup s klickem, a hle, zacala na me blikat cervena kontrolka vpravo u ukazatele paliva :-). Diagnostika probehla uspesne (az na chybu 41, to je pry asi normalni kdyz je vyply motor), vsechno na me blikalo jak melo a pohodicka, presne podle navodu. Zkus ten klicek opravdu drzet ty 4 az 5 vterin, treba to pujde

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Taky bych se přidal k protestistům mám 1,6 GTI a vypadá to že kontrolka K žádná, dokonce ani ten zelený konektoir podle Petrova obrázku jsem nenašel, zato se mi jeden volnej fláká u baterky dvojkonektor se 3 dráty?? Taky bych s tou diagnostikou rád pohnul.

Odesláno

Je to jak píše Hugo Boss. Nalézá se pod rozdělovačem, ven musí váha vzduchu, baterka, víčko rozdělovače a nevím co ještě, aby se s k tomu dostal. Je to hadicí připojeno ke škrtící klapce, a pak taky v tom zalomení hadice sání u levého př. světla. V podstatě je to obtok vzduchu škrtící klapky.

[upravil dne 19/7/07 Holly]

Odesláno

TY jsi to šoupátko vyměnil? Jestli jsi ho měl venku, tak se nejlíp zkouší tak, že se dá na kamna a nechá se zavřít. Pak ho zkusíš profouknout (ale bacha, je horké) a musí to jít jen stěží. Jestli jde zlehka profouknout, je špatné. Úplně stejně musí reagovat na připojené napětí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...