Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás, měl bych na Vás jeden dotaz, poněvadž já už si nevím rady. Nedávno jsem se tady na fóru ptal na jednotku CZ u novějších tipů 405 (jedná se o auto známého) a které kabely jsou na zamykání a odemykání. To se podařilo, ale problém je, že alarm nefunguje, tak jak by měl. Jedná se o starší kousek, má výstup na zamkni odemkni. Když zamkne, je to v pořádku, auto se zavřa, dioda bliká. Když odemyká, hned se zase zamkne, ale dioda už nebliká a když ovladač zmačknu znovu, odemkne se, ale dioda indukuje zapnutý alarm. Když tlačítko zmačknu po třetí, zamkne se a hned odemkne a dioda nebliká. Popravdě, ani se známému nevidím, že ho to nebaví, odemykat na třikrát. Prolezli jsme celé vedení, všechno promazané, kontakty v pořádku a centrál funguje na klíč bez problémů. Nemáte prosím někdo nějakou radu nebo podobnou zkušenost:myslim:myslim:myslim?

Odesláno

Na 99,9% jsou, protože občas se tomu podaří i to, že se to odemkne na první pokus, ale u toho už jsem já nebyl:nevim Napadlo mě, připojit to přímo na motorky ve dveřích. Nebo měl by jsi nějaký jiný nápad:myslim???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...