Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kukikuk

Tak me to Vector dneska chipnul a zatim sem spokojenej, jede to krasne ;o):roker

Tak a mám to též za sebou,včera provedeno,krouťák asi o 300 otáček níž,spotřeba asi o 1 litr níž,pocit z jízdy o 100% víš.Vectore díky:super

[upravil dne 6/6/2007 mifa]

Odesláno

Ted jde o to jestli tu aktualni spotrebu to pocita opravdu spravne, porad tomu nechci verit ze se tim spotreba snizi.....dal sem do tempomatu 100 KM/h a a jel sem za 3,6 L/100km nejak se me tomu porad nechce verit....doufam ze tim chipem neomamil ridici jednotku aby to ukazovalo min :D:roker

Odesláno
Původně zaslal: kukikuk

Ted jde o to jestli tu aktualni spotrebu to pocita opravdu spravne, porad tomu nechci verit ze se tim spotreba snizi.....dal sem do tempomatu 100 KM/h a a jel sem za 3,6 L/100km nejak se me tomu porad nechce verit....doufam ze tim chipem neomamil ridici jednotku aby to ukazovalo min :D:roker

Po ujetí 500 km,průměrná spotřeba 4.9,je v tom 80 km dálnice:super

• O 5 týdnů později...
Odesláno
Původně zaslal: marshall

Jak tak koukám, samá pozitivní zjištění po čipnutí:potlesk, ale nikde jsem neviděl co to vylepšení stojí.

počítej tak minimálně 5tis Kč

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

Původně zaslal: marshall

Jak tak koukám, samá pozitivní zjištění po čipnutí:potlesk, ale nikde jsem neviděl co to vylepšení stojí.

počítej tak minimálně 5tis Kč

Tak to je fakt minimálně já to mám přes známého a bez daně a měl jsem to za 8.000 ,-:myslim:myslim

Odesláno

A co životnost motoru, vždyt tam musej bejt větší tlaky nebo ne?a když auto už má něco nalítáno tak už ty větší tlaky něco s motorem udělaj, neříkej te že serie má nějakou rezervu na zvýšený výkonu.

Odesláno
Původně zaslal: John_Ice

A co životnost motoru, vždyt tam musej bejt větší tlaky nebo ne?a když auto už má něco nalítáno tak už ty větší tlaky něco s motorem udělaj, neříkej te že serie má nějakou rezervu na zvýšený výkonu.

Já už to mám 3/4 roku a nalítané 20.000 km a uplně v poho........z 80 kw na 104 kw:papa

Odesláno
Původně zaslal: pumpos

Sla by chipnout i 1,9TD 66kW rv.1997?

není tam co čipnout !!! a nevím jestli by to ten motor rozdýchal (čerpadlo)

Odesláno

ahoj, můžete mi někdo prosím poradit, kdo je Vector a jestli umi načipovat benzin 2,2 16V? Pokud ne, nevíte někde, kde to umějí načipovat?? Asi jsem blb, ale nemůžu nikde nic najít

Odesláno

tak navyseni vykonu, spotreba je mi u zadku, kdybych resil spotrebu, tak si koupim 2,2 Hdi, kadopadne jsem spis cekal radu a ne nejapny kecy

Odesláno

zdarte chlapi mam taky nachipovane HDI a kourivam to tak jak me kdyz tomu poradne slapnete? ale jinak to jede dost dobre a spotreba je normalni. a zakolik ste to nachipovali ten muj stal trojku a je to zhruba 135koni mate nekdo vic?:cool:

Odesláno

to Scratch: Na 2.2i neni moc co chipovat, proto ses zadne rady nedockal. Vlozene investice neodpovidaji navysenemu vykonu. Zvednes to tak o 5 - 10 koni. :myslim Udelej raci prime sani, nove svody + vyfuk a taky kvalitni brzdy. :super

to Fanyn406: S tim kourenim nevim, uz jsem videl horsi, takze asi tak. Samozrejme, ze kdyz na to slapnes, tak ti vyleti saze z vyfuku, ale to ti vyleti i kdyz to nachipovane nemas.

Jinak my to mame vetsinou cca na 160 koni. :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...