oddie Odesláno 29. květen 2007 Odesláno 29. květen 2007 Myslíš, že jsem zlý? To jsi dost vedle, já jsem jen a pouze realista. Těmhle autům jsem se věnoval dost dlouho, i mých vlastních aut těchto typů mi prošla rukama slušná řádka, natož pak těch okolo o které jsem se staral. Případů, jako je ten tvůj, jsem zažil v okolí desítky, a vím víc než dobře, co to obnáší a jaké jsou relace dílů a oprav. Takže si moc nedělej iluze, líbivých odpovědí ti tu může nasekat kdo chce kolik chce, ale na ty ti to jezdit nebude. Citovat
ondris Odesláno 29. květen 2007 Autor Odesláno 29. květen 2007 sak je mi to jasne, ja len potrebujem od toho typka zohant motor.... tak potrebujem od teba radu... s tej xantie motor je podla teba blboost?? Citovat
oddie Odesláno 29. květen 2007 Odesláno 29. květen 2007 V Xantii bude podle mě motor DHX, což je sice taky 1,9TD, ale malinko odlišný od DHY v 306 a 405. Navenek je prakticky stejný a klidně tam dát půjde, problém ovšem budeš mít s vnějším příslušenstvím - tam jsou odlišnosti. Takže klidně by tam dát šel, akorát ti nebude sedět typově s doklady, ale hlavně potřeboval bys všechny ty věcičky ze starého motoru, aby sis tam dodal to potřebné - ty držáky, servopumpu... Takže pokud máš jen kastli a ten motor už někdo vyhodil, bude lepší to vzít ze 405, 306, ZX nebo Xsary. Citovat
ondris Odesláno 29. květen 2007 Autor Odesláno 29. květen 2007 no toto som potreboval pocut, ze s akych aut to mam zhanat... diky ti moc pekne... cize ked zozeniem 306 motor aj s kompresorom, tak to vsetko sadne ako rit na serbel, mam pravdu? Citovat
oddie Odesláno 29. květen 2007 Odesláno 29. květen 2007 Jo, tam by to mělo být uspořádáno všechno stejně, na stejných držácích. Jinak je často lepší koupit celý vrak auta, např. bouračku, než pak dokupovat různé kousky. Ale každopádně ten motor je z toho auta nejcennější věc, takže pokud je OK, nikdy nebude levný, a dotyčný prodejce ten kompletní agregát bude prodávat podstatně dráž než celé to auto na ND koupil, protože ten zbytek už může leda zahodit... Jinak docela dost těhle motorů z anglických vraků inzeruje třeba dovozauta.cz, ale vůbec netuším za jaké ceny. Citovat
ondris Odesláno 29. květen 2007 Autor Odesláno 29. květen 2007 oddie diky to moc... aj xsara tam patri od zaciatku vyroby az po koniec??? Citovat
oddie Odesláno 29. květen 2007 Odesláno 29. květen 2007 V případě 1,9TD ano - ten se ale dával jen do r.99, pak už se tam dávalo HDI, stejně jako do 306. Citovat
ondris Odesláno 29. květen 2007 Autor Odesláno 29. květen 2007 diky moc...strasne si mi pomohol.. Citovat
ondris Odesláno 30. květen 2007 Autor Odesláno 30. květen 2007 oddie este jedna otazka. od ktoreho roku inovovali hlavu na tom turbodiesly?? lebo kamarat mi pisal, ze cim lahsie auto, tym ten motor vydrzi dlhsie, cize teoreticy na 405 drzal ten motor najdlhsie ako oproti xsary, alebo tak... co je natom pravdy? tak potom by bolo najlepsie kupit motor zo ZX bo to je asi najlahsie auto. len este neviem kde je na zx vyveva a servo pumpa. je to rocnik 1994 o ktorom viem. a budem musiet zmenit vanu kvoli klimakompresoru. a este jedna, ze ked mam hlinikovu vanu ci tam potrebujem nejaky drziak na kompresor, alebo to uz je nejako pripravene na ten vani? Citovat
oddie Odesláno 31. květen 2007 Odesláno 31. květen 2007 Hlavu? To nevím, ta by měla být pořád stejná. Xsara, 306, ZX a 405 tu váhu nemají nijak dramaticky odlišnou, tam je to jedno, spíš má vliv, jak s tím předchozí majitel jezdil. Rozdíl váhy už je znatelný mezi 306 a 406, ale mezi 306 a ZX je prd rozdíl. Pokud koupíš motor, kde nebyla klima, tak musíš vyměnit tu vanu, kde je držák na klimu, ale musíš vyměnit i další držáky, co jsou na altík a servopumpu, ty jsou taky jiné. Citovat
ondris Odesláno 31. květen 2007 Autor Odesláno 31. květen 2007 no myslel som ze bola z ineho materialu, alebo tak nejak, ze ju inovovali aby nepraskala... ci od 1993 az po 1999 nic na tom motore nemenili? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.