Neon Odesláno 31. květen 2007 Odesláno 31. květen 2007 Původně zaslal: John Původně zaslal: Bohouš John - ještě, že jsem to netáhnul k tobě, to by bylo totiž fakt na facku :D:D No co tak by jsi mi to dotahl... a ja bych ti to udělal..prihlasil bych se jako admin a bylo by to .... :D :D A nemusel by ses mu vysmívat po telefonu, ale přímo do ks...u ... :D Citovat
John Odesláno 31. květen 2007 Odesláno 31. květen 2007 Původně zaslal: Neon A nemusel by ses mu vysmívat po telefonu, ale přímo do ks...u ... :D Ty jsi ale škodolibej..... to bych si nedovolil..... :D :D :D Citovat
Bohouš Odesláno 31. květen 2007 Autor Odesláno 31. květen 2007 ale no tak pánové.......příště vám nic neřeknu a bude :roker:aut Citovat
Neon Odesláno 31. květen 2007 Odesláno 31. květen 2007 Původně zaslal: Bohouš ale no tak pánové.......příště vám nic neřeknu a bude :roker:aut V poho, jen řikej ... alespoň je bžunda ... Citovat
Pata Odesláno 31. květen 2007 Odesláno 31. květen 2007 Bohous: jak se z NT vyklubaly XP ? :o:o:o:o:o:o :D:D:D:D :potlesk:potlesk Citovat
John Odesláno 31. květen 2007 Odesláno 31. květen 2007 Původně zaslal: Pata Bohous: jak se z NT vyklubaly XP ? :o:o:o:o:o:o :D:D:D:D :potlesk:potlesk Asi neví že tam má XP :D :D Nebudu rejpat..... Citovat
Bohouš Odesláno 31. květen 2007 Autor Odesláno 31. květen 2007 Neon - no popravdě řečeno mám ještě jednu perličku co se PC týče..... Pata - to víš, jsem to včera pustil a přečetl jsem si to :mrk John - klidně můžeš Citovat
Neon Odesláno 31. květen 2007 Odesláno 31. květen 2007 Původně zaslal: Bohouš Neon - no popravdě řečeno mám ještě jednu perličku co se PC týče..... Mno, povídej ... :mrk;) Citovat
John Odesláno 31. květen 2007 Odesláno 31. květen 2007 Bohouše perličky tak to mi zajíma... postupně se z něj stane PC technik.... :aut Tak nás nenapínej a až budeš v práci koukej se s náma o to podělit... :D Citovat
Bohouš Odesláno 1. červen 2007 Autor Odesláno 1. červen 2007 Ale nebudete se smát !!!!!!!!!!! No prostě jsem hrál - pak na chvilku odešel a když jsem se vrátil, tak byl monitor bez obrazu - tak si řikám, že bych ho vypnul ??? Tak ho zapínám, vypínám a ono furt nic - tak jsem mu udělil jednu výchovnou zboku - druhou výchovnou z druhý strany a furt nic - to už jsem začínal bejt trochu našlápnutej a tak jsem tak trochu bouchnul do stolu a hle ono to naskočilo. No a až potom mě jakoby došlo, že tam skočil jen spořič obrazovky a jak jsem bouchnul do stolu, tak se hla myš a bylo po problému No a to je tak všechno, další perličky na sebe ale určitě nenechají dlouho čekat :roll:papa [upravil dne 1/6/2007 Bohouš] Citovat
Kurt Odesláno 1. červen 2007 Odesláno 1. červen 2007 Původně zaslal: John Bohouše perličky tak to mi zajíma... postupně se z něj stane PC technik.... :aut To si piš! Už jen ta elegantní oprava nefunkčního monitoru.... Citovat
Bohouš Odesláno 1. červen 2007 Autor Odesláno 1. červen 2007 Kurt - tě kdyžtak vezmu do učení :roker No ale jinak jsem teda už zabil Diabla po 2 odpolednech :mrk [upravil dne 1/6/2007 Bohouš] Citovat
John Odesláno 1. červen 2007 Odesláno 1. červen 2007 Teda Bohouši... tak to koukám kam se na tebe hrabu jako PC štoural... takhle to zkusím taky opravovat u lidí... schválně jak se budou tvářit... Fakt za chvíli tě přivítame mezi náma.... :D Ale fakt jako páteční zasmání je to supr věc.... Až zase budeš mít nějakou perličku určitě dej vědět.. neboj smát se ti nebudeme..... :aut :aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.