Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Strejdakopec

asi nejrozumnější řešení hodit tam čumák z new modelunebo koupit ty Engely na 306 a dopasovat což asi udělám já....

Bych se hádal. Nejrozumnější řešení je nechat to tak jak to je. Tak to vypadá super. Každé další bastlení to jen a jen kazí. ;):aut

Odesláno
Původně zaslal: Strejdakopec

asi nejrozumnější řešení hodit tam čumák z new modelunebo koupit ty Engely na 306 a dopasovat což asi udělám já....

¨

sorry ale :blicismajlik

nechat tak jak to je. aspon muj nazor.

Odesláno

no jhe to věc názoru ale já chci dopředu čirou optiku nejlépe černou a světla ze 306 jsou nejblíže i kdybych se spokojil s čirou originál z new modelu tak to není ono.podle mě ty světla na new modelu jsou zbytečně široký a když bude ta maska mezi světlama užší tak se tím opticky zúží i celé auto

Odesláno

mě se ty světla z new modelu moc nelíbí, ale prostě chcu čirou optiku, nejlíp abych nic nemusel měnit a světla by vypadaly stejně bych za to snad dal cokoli :-D

Odesláno

no sháním světlo ze 306 jen na zkoužku ale co jsem viděl tak to tak nějak skoro sedí, jen masku je potřeba upravit no a oblouky pro světlo v blatníkách asijen nepatrně ale žádný zlo,myslímudělat předek je jeden den práce a VÝSLEDEK VÝBORNEJ.i když mě dost zajímá jak by tam vypadali světla třeba z mitsubishi galant...líbí se mi jak jsou podlomený,čirý a tmavý vnitřky a možná by to mohlo vypadat dobře až by se to dopasovalo do dokonalosti ale nevímjak by takový zásah hodnotila policie čr na pozemních komunikacích:myslim.mě tady v tom státě ty benga tak serou...člověk si chce udělat auto hezký a pomalu aby tam lepil jen nálepky pač to snad jediný není zakázaný :grr

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

www.bixenony.com dokážou vybrousit sklo do čira,ale jedině se zástavbou xenonů a stojí to od 6000kč:papa leda tam zavolat

Nevolal jsem tam, v neděli by mi to asi stejně nikdo vezved, ale napsal jsem jim email, kolik by stálo ty světla vybrousit a jaký xenony by do toho doporučili a jaká by byla nejnižší možná cena a jaká by byla cena se xenonama co by doporučili.

Odesláno

Plexi ? To vybrousíš doma za chvilku smirkama a třeba pastou na čiré plasty od Meguires:papa Vybrousí sklo do čira....Jinak světla na auto si můžeš dát jaký chceš a projdeš i na STK,světlomety se berou jako samostatně fungující náhradní díl,musí mít atest (99% světel má) a musí být pevně spojeny s karoserií a fungovat jak mají (naklápění,seštelovaná),ale nikdo ti nemůže říct ani prd:papa

Odesláno

to jsem nevěděl s tou stk...to je dopbré vědět...děkuju za poznámku...poéčkej a fakt se nechá tak jednoduše vybrousit plexi do čira???aby nebyla vidět jediná rýha?ta pasta mě zajímá...neměl bys asi odkaz co?

Odesláno

no ty vole:o to by vyřešilo úplně všechno....zítra jdu brousit :D ještě ten výrobek čím se to dobrousí a je to mazec...bych tam potom švihnul tenbixenon a ...aúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú;) žádný angely ze 306 ale toto zkusím a když se nepodaří tak hold 306 díky kluci

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...