Jogin Odesláno 16. červen 2007 Odesláno 16. červen 2007 Jeste oprava klepa se me to do levi casti sem se upsal Citovat
lks Odesláno 21. červen 2007 Odesláno 21. červen 2007 zdravim tak abych drzel partu tak mi to klepe taky na pravym prednim... , ale co resim je ze mi blika dobijeni, jakmile se motor ohreje. al jsem novy alternator, klinak A zdejsi mechanici (irove) mi poradili odpojit zasuvku na karavan.. A ta mrcha blika dal nemel by jste nekdo radu, prosimich.. diky lks Citovat
Jogin Odesláno 24. červen 2007 Odesláno 24. červen 2007 Tady se o tom byvime a doufam ze to bude tim , mrknete sem : Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. červen 2007 Autor Odesláno 24. červen 2007 Původně zaslal: Jogin Tady se o tom byvime a doufam ze to bude tim , mrknete sem : No U mě to tím není na 100%, mě se klepe neco jako plast , nebo možná brzdič, nebo tak něco, není to z napravy, necítím to v kastli ani v řízení, jak zavřu okno tak je ticho:D. Tyčky měněný, dokonce dvakrát kvuli reklamaci. Citovat
Petrásek Odesláno 6. červenec 2007 Odesláno 6. červenec 2007 A koukal jsi v pravé přední části za plastovím podběhem? Je tam nádobka ostřikovačů. Koukni jestli není uvolněná, mohla by ty zvuky vydávat. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. červenec 2007 Autor Odesláno 6. červenec 2007 Dík, koukal jsem tam, měl jsem dole celej podběh, připevnil jsem kabely i hadičky, nadobka drží. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. září 2007 Autor Odesláno 21. září 2007 Dnes v servise jsme sundali brzdič, mechanik to namazal nějaku hustou vazelínou od Castrol, po projetí po kostkách to vypadá že se to neklepe, takže ten rámus zpusobovala vůle na vodících čepech třmenu. Asi je budu muset nechat vyměnit, ale říkal že to ještě tak hrozný není. Citovat
Petrásek Odesláno 24. září 2007 Odesláno 24. září 2007 Vidíš, tak tam bych závadu nehledal . Další ponaučení Citovat
mira406 Odesláno 24. září 2007 Odesláno 24. září 2007 Dobrý den mam 2.0 hdi a to klepání mi dělají přední mlhovky,hlavně při jízdě po kostkách Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.