Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to snímač. Když jsou destičky sjeté tak se tento kontakt dotkne kotouče a na palubce se ti to přijemně rozzáří:D

Odesláno

IMPACT: Tak tuhle fotku jsem nějak nepobral, to je sranda nebo se fakt takový kotouče dělaj?:o:o Čuměl jsem na to jak bacil do lékárny a nechápu jak to funguje

ALL: Nevíte někdo webovku na ty drážkový kotouče, zajímalo by mě co všechno vydrží, kde se daj sehnat a za kolik.

Odesláno

No takovýhle kotouče se už delší dobu dávaj na horský kola a motorky proto, že jak jsou vystavený dešti a bahnu atd... tak maj lepší účinnost než klasický (rychleji se při brzdění očistí). Ale proč je dávat na auto, to nevím.

Odesláno

tim bych si nebyl tak jisty.... prece jen sroubovane kotouce nepatri mezi nejlevnejsi, zatim jsem je videl asi jen na zavodnich autech..... konkretne na \"A\" rally, takze tam bych to videl jako opodstanene mit ty \"samocistici\" kotouce....Aspon teda na nekterych rallych (treba Anglie)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Čau, dá se říct, jakou životnost (počet km) mají kotouče? O víkendu jsem totiž zjistil nemilou věc - mám přední kotouče úplně v háji, jednak jsou tam nerovnosti a za chvilku z nich budou žiletky... Mám najeto všeho všudy 46000km a to se mi zdá dost málo na ten stav.

Jinak jsem pochopil, že nemá cenu šetřit. Dá mi teda někdo dobrý - vyzkoušený tip na P306?

Díky, J.

Odesláno

46000 Km tak to je hodně málo. Mám na Mi16 151 000 km je tedy pravda, že mají už pěkný límec ale do limitu se ještě vejdou. Rád asi jezdíš brzda plyn že? :D a vo vo tom to je vždy? ta 1.8i se musí točit.:) Teď vážně opravdu je to dost málo.

Odesláno

No, nezdá se mi, že by to bylo stylem jízdy - sice je fakt, že Pažout jede jak čort :), ale na služební oktávce mi teď měnili kotouče a to po 155000 km... A to si myslím, že s ní jezdím daleko razantněji. Mám spíš dojem, že ty origoš Pažout kotouče jsou pěkný ****... No, už mám doma nové, doufám, že jsem koupil dobře... J.

Odesláno

Jojo, to jsem si zcela jistý, auto je r.v. 11/1999, kupoval jsem jej v koncem r. 2000, měl najeto 18tis. Je ovšem pravda, že cca 1/2 roku stálo, což - jak jsem se někde doslechl - může být taky jedna z možných příčin. J.

Odesláno

tak už mám nové kotouče i desky, brzdí to jak zběsilé. Až teď jsem poznal, že mi to vlastně brzdilo tak na 50%... Přikúpil jsem Magnetti Marelli, snad vydrží více...

[Editován dne 23/12/03 jbily]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...