Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale je to ted koza vysoka.....chtel bych si snizit predek, doporucite me nekdo kdo ste uz kupoval sportovni snizene pruziny.Kolik me budou stat a kde je koupit...dik moc.

Odesláno

No nevidel si to v realu, takhle to vypada pac sem to fotil z kopce, ale je to koza vysoka :D aspon o tech 3,5 cm dolu to ci....nevite nekdo o pruzinach? ;o)

Odesláno

Kola pěkný a jsem taky pro snížení.Velkej výběr pružin najdeš na www.autodoplnky.cz.Ceny jsou okolo 4500-5000,- za sadu.Snížení k sériovejm tlumičům může být maximálně o těch 30-40mm,při nižším snížení je potřeba koupit i sportovní tlumiče.Počítej ale s tím,že po snížení bude podvozek daleko víc trpět.

Odesláno

Fotku narazniku predniho?...tim myslis aby si videl jak je vysoko od zeme?Jinak novou fotku zepredu jeste nemam.Je to fakt koza vysoka...nevidite to v realu :D dal bych to o 3-4 cm dolu:roker

Odesláno

Moc diky, taky sem spokojenej ;o).Asi zacnu delat web pro moji 406ku a tam dam vsechny fotecky od pocatku co sem to zacal upravovat, bude sranda, jak to postupem casu bude nabyvat :D

Odesláno

čakom: Pěkná práce :super Ventilátory sahar jsou nejlepší ;) Jinak maska se mi zdá neni úplně rovná (v místě po znaku) a ten nárazník mi přijde, jako by tam byl napasovanej a upravenej zadní :myslim, nevim proč...

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

čakom: Pěkná práce :super Ventilátory sahar jsou nejlepší ;) Jinak maska se mi zdá neni úplně rovná (v místě po znaku) a ten nárazník mi přijde, jako by tam byl napasovanej a upravenej zadní :myslim, nevim proč...

Jo máš pravdu tam jsem to nějak nevychytal to je tak když to nevyzkoušíš. naraznik jsem zkoušl ale neměl jsem hotovou masku.

Odesláno
Původně zaslal: paul jane

čakom: Naranik je peknej :super ,ale znak mi tam precejenom chybi.

[upravil dne 10.6.2007 paul jane]

Díky. Mě ten znak nechybi. Ještě pujde pryč zadní. časem

Odesláno

Můžu se zeptat, kde jsi sehnal ten nástavec pod nárazník? Jinak to vypadá celkem slušně, jen s tou maskou si to chtělo víc pohrát...

Odesláno
Původně zaslal: VIP3R

Můžu se zeptat, kde jsi sehnal ten nástavec pod nárazník? Jinak to vypadá celkem slušně, jen s tou maskou si to chtělo víc pohrát...

Je to ze 607. Sehnal jsem to v práci.

Odesláno

čakom: v celku pěkné ale dolů na jak jsou sahary, tak tam bych dal znak lva např. ze 307 (samotný,jak je na zadních dveřích). To by nemuselo vypadat špatně. Něco, jako to má Ferrari.:myslim:myslim:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...