Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mne sa zapla dosť krátko po naštartovaní a tiež ma zavolani na aktualizíciu programu takže to bude asi dané výrobnou chybou, ja idem budúci týždeň, potom budem múdrejší

Odesláno

Pokud máte automatickou klimatizaci, tak to je v pořádku, že se vám při nastartování sama zapne. Záleží, na jakou teplotu ji máte nastavenou. Něco podobného se řešilo tady.

Odesláno

Souhlas s OK 406, taky mě to ze začátku překvapilo. Ale funguje to takhle: máte nastavenou určitou teplotu, třeba 21 stupňů, dojedete domů a vypnete motor. Klima je chytrá, a když je druhý den ráno o dost nižší teplota (nevim přesně o kolik stupňů) než vašich včerejších 21, tak se sama zapne na poslední nastavenou teplotu. A to je vše, tak mi to vysvětlili v servisu a většinou to tak funguje. Takže žádné strachy!!

Odesláno

asi to bude tak, ako hovoríte, lebo vnútri som mal nastavené 18 C von bol asi 23 C, takže sa elektronika postarala o to aby aj skutočná teplota vnútri bola tých 18 C, pretože interiér bol prehriaty od slnka, kto by to povedal, že tá klíma je taká chytrá:super:super

Odesláno

No já mám automatickou klimu a manželka manuální.Tím pádem jsem měl možnost to porovnat v různých situacích.Já osobně dávám přednost manuálce !! Je pravda,že automat v dnešní době je vcelku chytrá vymoženost,ale nechci aby za mě rozhodoval nějakej "microprocesor" !:xvul

Odesláno
Původně zaslal: Leitlik

No já mám automatickou klimu a manželka manuální.Tím pádem jsem měl možnost to porovnat v různých situacích.Já osobně dávám přednost manuálce !! Je pravda,že automat v dnešní době je vcelku chytrá vymoženost,ale nechci aby za mě rozhodoval nějakej "microprocesor" !:xvul

ale optimální vstřikování paliva, rozložení brzdných sil, ESP a třeba nastavení barev v televizi necháš na "mikroprocesorech" žejo?:D

Odesláno

Lamacha : ale u tvých příkladů člověk nemá na výběr(většinou),ale u klimy na výběr máš !!:super

ale jo, já jen chtěl říct, že i ten "mikroprocesor" koneckonců ovládá člověk a ne naopak, ESP můžeš vypnout a klimu taky, nic ve zlém:papa

Odesláno

jasně jde to,ale po nastartování ti vždy zapne automatika,teda alespoň mě. A to mě celkem se.. !;)

[upravil dne 13/5/07 Leitlik]

Tak si ji vypni a máš klid. Nastartuješ a vypneš, než se bude aktivovat. Po nastartování to několik sekund trvá, než se sama zapne, tak ji mezitím vypneš a je to.:myslim;)
Odesláno
Původně zaslal: OK406

jasně jde to,ale po nastartování ti vždy zapne automatika,teda alespoň mě. A to mě celkem se.. !;)

[upravil dne 13/5/07 Leitlik]

Tak si ji vypni a máš klid. Nastartuješ a vypneš, než se bude aktivovat. Po nastartování to několik sekund trvá, než se sama zapne, tak ji mezitím vypneš a je to.:myslim;)

a nebo ji vypnes jeste pred startovanim :papa Tak to resim ja

Odesláno

ehm ja mám takúto otázku už sa mi zopárkrát stalo že som mal zapatú klímu odparkoval som na auto pražilo slnko cca 20min a v aute bol dosť zvláštny zápach môže za to klíma???? lebo sa mi aj zdá že ak pri jazde vypnem klímu nejak mi behne do auta zas ten smrad a potom to prestane

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...