Ferin007 Odesláno 4. červen 2007 Odesláno 4. červen 2007 Boite de vitesses automatique. PS: Jinak řečeno automatická převodovka. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 20. červen 2007 Odesláno 20. červen 2007 Mám dva dotazy: 1.Lze nějak přidat do 407 parkovací asistent? Nemusí to být přímo Peugeot, jsou i nějaké levnější alternativy. 2.Jak na mřížky chladiče dát stríbrné pruhy. Viděl jsem to na nových 407 ale také amatérsky udělané na škodovkách. http://img77.imageshack.us/img77/5616/407hr jako to má tento: http://www.autorevue.cz/Obrazky/2006/03brezen/p407c/05.jpg Citovat
Ferin007 Odesláno 20. červen 2007 Odesláno 20. červen 2007 1. Chrom na masku de hodit. Myslím, že by to mělo jít u Peugeotu, jinak to prodávají ňácí němečtí tuneři, myslím musquetiers.de nebo tak nějak podobně. 2. Parkovací asistent lze dodělat. Jediná nevýhoda je, že pokud máš RT3, tak už nende dodělat grafický zobrazování na obrazovce. Jinak v Peugeotu mají tři typy: 4 čidla menší, 2 čidla větší a pásek pod SPZ. Jsou schopni ti to i dodělat přímo v barvě karoserie. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 20. červen 2007 Odesláno 20. červen 2007 A nevíš kolik ten PAsistent stojí?Bude to stejná cena jako když vybíráš do výbavy. (tam je za 12000Kč). Jde mi o to aby to pouze vydávalo zvuk, navigaci nemám ale pouze audio systém. Citovat
Ferin007 Odesláno 20. červen 2007 Odesláno 20. červen 2007 Ne, mě stál míň, tak asi necelých 7000,-, pípá a bliká vzadu. Mám ten dvousenzorovej. Čtyřsenzorovej byl o trošku dražší (+/- 1000,-), ten stál stejně, jak ten v základu. Ten pásek stojí tak nějak podobně. Citovat
hnusoba Odesláno 20. červen 2007 Odesláno 20. červen 2007 Neoriginálny parkovací asistent so štyrmi senzormi+veľmi dobre zobrazujúci display zhruba 4000,- SK + montáž A ak je človek šikovný vie si to urobiť aj doma zadarmo Citovat
Guest MMMMM Odesláno 21. červen 2007 Odesláno 21. červen 2007 Původně zaslal: Ferin007 Ne, mě stál míň, tak asi necelých 7000,-, pípá a bliká vzadu. Mám ten dvousenzorovej. Čtyřsenzorovej byl o trošku dražší (+/- 1000,-), ten stál stejně, jak ten v základu. Ten pásek stojí tak nějak podobně. Na 407 asi bude dražšší, ty jsi to asi dělal na 307. Myslíte že ten dvousenzorovej stačí? Citovat
Ferin007 Odesláno 21. červen 2007 Odesláno 21. červen 2007 Já myslím, že v poho. A v servisu mě tvrdili, že rozhodně není horší, pač mají ty senzory tím, že sou větší, zase větší rozsah. Mně to bere i trochu "za roh". Citovat
Guest MMMMM Odesláno 22. červen 2007 Odesláno 22. červen 2007 Tak m přišli nabídky od různých koncesionářů Zatím tyto: 1.Peugeot Teplice - Parkovací asistent na váš vůz je čtyřsenzorový a cena vč. Montáže + laku je 10 500,- vč DPH. Čidla přijdou v černé barvě, není problém je nalakovat ale je nutné složit zálohu na objednání. Samotná montáž trvá přibližně 4 - 5 hodin. 2.Peugeot Domanský - parkovaci asistent na vas vuz je ve dvou moznostech.Se dvema senzorama, ktery je hlasovy i graficky. Jeho samotna cena je 6.269,- s DPH. Nebo se ctyrma senzorama, tento je jen hlasovy a jeho cena je 6.551,- s DPH. Montaz je v pripade ze nebudou komplikace cca na sest hodin, se sazbou 540,- bez DPH na hod. http://www.iforum.ic.cz/2XSENZOR.doc http://www.iforum.ic.cz/4XSENZOR.doc Potřebuji poradit jaký senzor a která nabídka je lepší jinak Ferin007 jak vypadá ten grafický ukazatel, nemáš fotku? [upravil dne 22.6.07 MMMMM] Citovat
Guest MMMMM Odesláno 5. červenec 2007 Odesláno 5. červenec 2007 Tak jí mám, v pondělí jdu pro nové značky a ted se trápím s přihláškou o registraci vozidla. Tak se Vás na něco zeptám část D: a) technický průkaz vozidla___1____číslo____2_____datum___3____místo vydání____4___, Odevzdávám osvědčení o registraci motorového a přípojného vozidla____5_____číslo____6_____ číslo schválení technické způsobilosti_______7_______ 1 - co tam mám napsat? 2 - to vím 3 - myslí se tím datum první registrace vozidla? 4 - mám tam 4 razítka České Budějovice ale vlastník byla CAC Praha 5 - co tam mám napsat? 6 - to vím 7 - co tam mám napsat? Citovat
Guest MMMMM Odesláno 11. červenec 2007 Odesláno 11. červenec 2007 Tak vozidlo již mám. Jsem spokojen. Zjistil jsem zatím tyto věci: 1.Když dávám blinkr do prava a vypínám ho (nebo se vypíná sám), tak při vypnutí mi blikne také jednou levý blinkr, tako by to pérko které vypíná blinkr z jedné strany přemohlo páčku i trochu do leva. Nestává se vám to také? Z druhé strany je vše ok. 2.Dost šíleně jdou vzadu slyšet plasty, zřejmě je to plato kde je zadní reproduktor, asi to budu muset něčím podložit, protože to nesedí napevno. Je to sedan. 3.Když jedu přes větší nerovnosti, třeba do zatáčky ale i rovně, někdy se to vozidlo houpne i doleva a nebo doprava (ale zřejmě jenom karoserie), zřejmě je to normální protože jsem to pociťoval i na 406. [upravil dne 11.7.07 MMMMM] Citovat
Guest MMMMM Odesláno 18. červenec 2007 Odesláno 18. červenec 2007 Odpovím si sám: 1 - nevím, možná nějak rozebrat, zkusím tento dotaz dát do servisu, bude to zřejmě obecné i pro jiné Peugeoty 2 - špatné tlumiče 3 - špatné tlumiče Citovat
Hnidopich Odesláno 19. červenec 2007 Odesláno 19. červenec 2007 "Drift" zade je u P407 normalni. Ma to na svedomi viceprvkova zadni naprava, s tim nic nenadelas, me to osobne vubec nevadilo. Citovat
petr307 Odesláno 19. červenec 2007 Odesláno 19. červenec 2007 Původně zaslal: MMMMM Tak m přišli nabídky od různých koncesionářů Zatím tyto: 1.Peugeot Teplice - Parkovací asistent na váš vůz je čtyřsenzorový a cena vč. Montáže + laku je 10 500,- vč DPH. Čidla přijdou v černé barvě, není problém je nalakovat ale je nutné složit zálohu na objednání. Samotná montáž trvá přibližně 4 - 5 hodin. 2.Peugeot Domanský - parkovaci asistent na vas vuz je ve dvou moznostech.Se dvema senzorama, ktery je hlasovy i graficky. Jeho samotna cena je 6.269,- s DPH. Nebo se ctyrma senzorama, tento je jen hlasovy a jeho cena je 6.551,- s DPH. Montaz je v pripade ze nebudou komplikace cca na sest hodin, se sazbou 540,- bez DPH na hod. http://www.iforum.ic.cz/2XSENZOR.doc http://www.iforum.ic.cz/4XSENZOR.doc Potřebuji poradit jaký senzor a která nabídka je lepší jinak Ferin007 jak vypadá ten grafický ukazatel, nemáš fotku? [upravil dne 22.6.07 MMMMM] prosimte polsi mi link na tuhle stranku s prislusenstvim (jak mas zobrazennou v dokumentu wordu), tam jsem jeste nebyl a neco takove uz desli dobu sanim. predem diky moc. Citovat
Tornado Odesláno 19. červenec 2007 Odesláno 19. červenec 2007 Původně zaslal: petr307 prosimte polsi mi link na tuhle stranku s prislusenstvim (jak mas zobrazennou v dokumentu wordu), tam jsem jeste nebyl a neco takove uz desli dobu sanim. predem diky moc. Mrkni sem: Citovat
Ferin007 Odesláno 19. červenec 2007 Odesláno 19. červenec 2007 Původně zaslal: petr307 Původně zaslal: MMMMM jinak Ferin007 jak vypadá ten grafický ukazatel, nemáš fotku? [upravil dne 22.6.07 MMMMM] Fotku bohužel nemám. Pokud je to v základu, zobrazuje se ti to i s autem a překážkou na obrazovce. Pokud to dokupuješ (jako ty), tak máš vzadu takovou krabičku s barevnýma diodama a ty se rozsvěcují v závislosti na aktivaci asistenta a vzdálenosti od překážky. Až seš u ní (+/- 30 cm), tak svítí všechny. Jsou myslím aji barevně odlišený. Citovat
petr307 Odesláno 19. červenec 2007 Odesláno 19. červenec 2007 tak to bych chtel videt v realu ty diody...trochu me desi vzadu na okne kabicka s diodama, nejak si to nedokazu predstavit a to co mi napada je dost hrozny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.