ajven Odesláno 10. květen 2007 Odesláno 10. květen 2007 A menis aj ten molitan na dekli? Moj bol uplne rozpadnuty, teraz jazdim bez neho, ale dam si tam obycajny molitan. Budem meniť aj ten molitan, lebo ten môj je tiež už na draka! No a ceny som pozeral od 400Sk 700SK za papierové filtre. Za 400sk je nejaký Delphi. Citovat
mirec.dk.406 Odesláno 10. květen 2007 Odesláno 10. květen 2007 for miku ono to je pekné má to aj zvuk, ale na zimu to nie je dobré lebo ten pôvodný bol uzavretý a sníma to tam teplotu a podľa toho ide vzduch priamo alebo zohriaty od výfuku do sania, a preto pozor na spotrebu:mrk Citovat
ajven Odesláno 10. květen 2007 Odesláno 10. květen 2007 Původně zaslal: mirec.dk.406 for miku ono to je pekné má to aj zvuk, ale na zimu to nie je dobré lebo ten pôvodný bol uzavretý a sníma to tam teplotu a podľa toho ide vzduch priamo alebo zohriaty od výfuku do sania, a preto pozor na spotrebu:mrk servus a ja som teraz v utorok rozmýšlal, že kur*a načo tam je ten kábel ťahaný:myslim:myslim díky za objasnenie. Citovat
Miku Odesláno 10. květen 2007 Autor Odesláno 10. květen 2007 to je sice fakt , ale já mám Turbo benzín a ten nasátý vzduch jde napřed přes turbo , poté přes chladič IC a jelikož mám ještě digi klimu , tak mi okamžitě po nastartování jede ventilátor na sahaře a chladí klimu,IC a vodu. ten druhý spíná až podle teploty (u nás nemožné , u moře jenom jednou a to dostal mazel pořádné kapky) Citovat
mirec.dk.406 Odesláno 11. květen 2007 Odesláno 11. květen 2007 OK ja som len trošku radil ostatným, ale plne s tebou súhlasím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.