Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

A menis aj ten molitan na dekli? Moj bol uplne rozpadnuty, teraz jazdim bez neho, ale dam si tam obycajny molitan.

Budem meniť aj ten molitan, lebo ten môj je tiež už na draka!:grr

No a ceny som pozeral od 400Sk 700SK za papierové filtre.

Za 400sk je nejaký Delphi.

Odesláno

for miku

ono to je pekné má to aj zvuk, ale na zimu to nie je dobré lebo ten pôvodný bol uzavretý a sníma to tam teplotu a podľa toho ide vzduch priamo alebo zohriaty od výfuku do sania, a preto pozor na spotrebu:mrk

Odesláno
Původně zaslal: mirec.dk.406

for miku

ono to je pekné má to aj zvuk, ale na zimu to nie je dobré lebo ten pôvodný bol uzavretý a sníma to tam teplotu a podľa toho ide vzduch priamo alebo zohriaty od výfuku do sania, a preto pozor na spotrebu:mrk

servus a ja som teraz v utorok rozmýšlal, že kur*a načo tam je ten kábel ťahaný:myslim:myslim:myslim

díky za objasnenie.:potlesk

Odesláno

to je sice fakt , ale já mám Turbo benzín a ten nasátý vzduch jde napřed přes turbo , poté přes chladič IC :super

a jelikož mám ještě digi klimu , tak mi okamžitě po nastartování jede ventilátor na sahaře a chladí klimu,IC a vodu. ten druhý spíná až podle teploty (u nás nemožné :D , u moře jenom jednou a to dostal mazel pořádné kapky) :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...