Escaper Odesláno 6. květen 2007 Odesláno 6. květen 2007 sfine, ale podle me tam byl akorat to tak dobre zakryl ze to nebylo na videju videt, z te kamery z branky byl vydet kousek toho puku u betonu a myslim ze musel byt celym objemem za carou Citovat
Escaper Odesláno 6. květen 2007 Odesláno 6. květen 2007 ted to rikal, ze byl v brance:grr:grr:grr Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. květen 2007 Autor Odesláno 6. květen 2007 Původně zaslal: buml Původně zaslal: Pe.Tr taky jsem zařval apak i manželka ,ale na mě že budim děti.nj to ženy nikdy nepochopí. Tak to mam doma lepe zarizeny toto je oslava na dva jedna tak mi už fandíme ve třech:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. květen 2007 Autor Odesláno 6. květen 2007 Původně zaslal: komisar tak ty jsi vzbudil děti ty maj dávno hajat:myslim dcera spinká, malýho jsem vzbudil řevem,tak řve taky:D Citovat
buml Odesláno 6. květen 2007 Odesláno 6. květen 2007 tak to je spravne, pak ze si deti nebudou uzivat s rodici Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. květen 2007 Autor Odesláno 6. květen 2007 Původně zaslal: komisar ale ne že by fandil ale chce spát:Dto znám spíšho bolí bříško,včera jsme byly u tchana a žena se zapomněla a jedla na co přišla a přes prsa to prošlo až k Martínkovi a ten ted trpí a prdí Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. květen 2007 Autor Odesláno 6. květen 2007 Původně zaslal: Oliver Riedel A z toho trpí i rodiče:D asi tak:roll:D Citovat
buml Odesláno 6. květen 2007 Odesláno 6. květen 2007 no to jo, ale znas to, nasranej a nedejboze rozhozenej Citovat
buml Odesláno 6. květen 2007 Odesláno 6. květen 2007 jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Citovat
zdemik Odesláno 6. květen 2007 Odesláno 6. květen 2007 Dali......................................... Citovat
Pata Odesláno 6. květen 2007 Odesláno 6. květen 2007 gooooool :D:D:D:D:D:D jsem fanda ze zaznamu :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.