Pe.Tr Odesláno 4. květen 2007 Odesláno 4. květen 2007 Dnes jsem detailně zkoumal podvozek svého auta(na zvedáku v servise) a narazil jsem na něco zajímavého.Nevím jak to vypadá na ostatních 406 break, ale nápravu mám uchycenou na dvou silentblocích ,kazdy znich je schován v pouzdře s 4 otvory na šroub ,ale na každé straně je přichycen jen třemi a to čtvrté oko je uplně mimo kastle? viz foto. Je to normální?mě to moc nepřijde.Ale nedivil bych se ,v AAAčkach jsou schopni všeho. Citovat
f3Rd@ Odesláno 4. květen 2007 Odesláno 4. květen 2007 Soudruzi z Francie zapomeli udelat jeste jednu dirku... Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. květen 2007 Autor Odesláno 5. květen 2007 UF, to mi spadl kámen ze srdce, ale je to dost zajímavé.Díky moc za vysvětlení.Teď už jsem klidnější Citovat
Pawllos Odesláno 5. květen 2007 Odesláno 5. květen 2007 Je to urcite proto, aby byl díl symetrický, aby se dal použít ten samý vlevo i vpravo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.