Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: petr307

ja se docela zorientoval :D

Ale řekneš-li A, musíš říct i B

tzn. věta měla znít:

Vzhledem k tomu, že jedné ze slečen jsem dělal doprovod už cestou na Džbán, měl jsem orientaci v terénu poněkud zjednodušenou (a protože jsem nezvlčil a nechtěl ochutnat kouzlo nepoznaného, byl jsem ve finále srazu odměněn a mohl jsem si tutéž slečnu odvézt zpět k domovu)

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:D navrhuju na příští sraz vzít i manželky a zvířecí spolubydlící....bude veselooooo :)

to by šlo jen byla by to např sobota nebo neděle odpoledne, ale pak bych nemohl vzit cestou Vvittyho.Leda by mu nevadilo že bude mít tenisák v puse.

P.S. jo tažný je dobra věc:D:D:D

Odesláno

Net: Tak to nevim, jak bych do auta složil Monču s bříškem (nebo možná už s mimčem :D), Ritu, Zuzanu a Macka :D To by byl hukot, páč se Zuzana s Ritou moc nemusí:D

Odesláno

Sraz byl fajnovej, jenom mě zpočátku trochu děsilo to počasí, ale nakonec se umoudřilo a to má kliku ... jinak bych byl na něj pěkně nas...ej :D Na 30sraz se těším a doufám, že mi vyjde, ale dělám si poznámku do diáře - bude to můj 15tý sraz v řadě, tak to bych to neměl kazit ...

Díky a za měsíc see yah!!!:papa

Odesláno

určitě dorazím: "já jsem ho vyladil, a do města to těd zvládnu do pěti minut!!!" :D:D:D

a česká mi to pak do pěti dnů zaplatí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Sraz byl fajnovej, jenom mě zpočátku trochu děsilo to počasí, ale nakonec se umoudřilo a to má kliku ... jinak bych byl na něj pěkně nas...ej :D Na 30sraz se těším a doufám, že mi vyjde, ale dělám si poznámku do diáře - bude to můj 15tý sraz v řadě, tak to bych to neměl kazit ...

Díky a za měsíc see yah!!!:papa

Už 15tý v řadě to jsi teda už velkej kluk,ani nevím kolikátý to bude můj..... :aut :aut :aut :aut REJP..... :D :D :D :D

Jinak počasí mělo dost kliku.. už jsem myslel,že zase budeme celou dobu zelezlí v restauraci.... :bojim

Odesláno

:D navrhuju na příští sraz vzít i manželky a zvířecí spolubydlící....bude veselooooo :)

OKey ... vezmu spolubydlící ... :mrk:D:D A rybičky ... :D:D

Odesláno

neni problem pokud nam pohlidas deti:D a neboj jsou jenom tri :)

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...