aka Odesláno 11. květen 2007 Odesláno 11. květen 2007 no jo, v ty zaplave chlapu se to ztrati:D:Dale povazuju za velky uspech, ze tentokrate tam slecen bylo 6!!!
buml Odesláno 11. květen 2007 Odesláno 11. květen 2007 no takovejch zenskejch na novacky a pak se v tom mame zorientovat:D
Medvěd Odesláno 11. květen 2007 Odesláno 11. květen 2007 Původně zaslal: petr307 ja se docela zorientoval Ale řekneš-li A, musíš říct i B tzn. věta měla znít: Vzhledem k tomu, že jedné ze slečen jsem dělal doprovod už cestou na Džbán, měl jsem orientaci v terénu poněkud zjednodušenou (a protože jsem nezvlčil a nechtěl ochutnat kouzlo nepoznaného, byl jsem ve finále srazu odměněn a mohl jsem si tutéž slečnu odvézt zpět k domovu)
petr307 Odesláno 11. květen 2007 Odesláno 11. květen 2007 medved: strucne receno, manzelstvi ma spoustu vyhod...
buml Odesláno 11. květen 2007 Odesláno 11. květen 2007 to mas pravdu, ta moje je tak hodna, ze zustala doma aby hlidala deti, vencila psy a kocky se nastesti hlidaj samy
petr307 Odesláno 11. květen 2007 Odesláno 11. květen 2007 u nas je jen ten pes a ten se vyvencil trochu pozdeji vzhledem ke srazu
aka Odesláno 11. květen 2007 Odesláno 11. květen 2007 a ani tu kost ste mu nevzali..... ja prosim pekne hlasim, ze jsem se ve slecnach i tech vdanych vyznala dobre.
petr307 Odesláno 11. květen 2007 Odesláno 11. květen 2007 aka: taky na za to vyhrabal megajamu u baraku
aka Odesláno 11. květen 2007 Odesláno 11. květen 2007 no, asi chtel naznacit, ze priste se kosti jinde nez doma nenechavaj...
Netopýrka Odesláno 11. květen 2007 Odesláno 11. květen 2007 navrhuju na příští sraz vzít i manželky a zvířecí spolubydlící....bude veselooooo
Pe.Tr Odesláno 11. květen 2007 Odesláno 11. květen 2007 Původně zaslal: Netopýrka navrhuju na příští sraz vzít i manželky a zvířecí spolubydlící....bude veselooooo to by šlo jen byla by to např sobota nebo neděle odpoledne, ale pak bych nemohl vzit cestou Vvittyho.Leda by mu nevadilo že bude mít tenisák v puse. P.S. jo tažný je dobra věc:D:D:D
Dundee Odesláno 11. květen 2007 Odesláno 11. květen 2007 Net: Tak to nevim, jak bych do auta složil Monču s bříškem (nebo možná už s mimčem ), Ritu, Zuzanu a Macka To by byl hukot, páč se Zuzana s Ritou moc nemusí
Neon Odesláno 12. květen 2007 Odesláno 12. květen 2007 Sraz byl fajnovej, jenom mě zpočátku trochu děsilo to počasí, ale nakonec se umoudřilo a to má kliku ... jinak bych byl na něj pěkně nas...ej Na 30sraz se těším a doufám, že mi vyjde, ale dělám si poznámku do diáře - bude to můj 15tý sraz v řadě, tak to bych to neměl kazit ... Díky a za měsíc see yah!!!
Pe.Tr Odesláno 12. květen 2007 Odesláno 12. květen 2007 určitě dorazím: "já jsem ho vyladil, a do města to těd zvládnu do pěti minut!!!" :D:D a česká mi to pak do pěti dnů zaplatí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
John Odesláno 12. květen 2007 Autor Odesláno 12. květen 2007 Původně zaslal: Neon Sraz byl fajnovej, jenom mě zpočátku trochu děsilo to počasí, ale nakonec se umoudřilo a to má kliku ... jinak bych byl na něj pěkně nas...ej Na 30sraz se těším a doufám, že mi vyjde, ale dělám si poznámku do diáře - bude to můj 15tý sraz v řadě, tak to bych to neměl kazit ... Díky a za měsíc see yah!!! Už 15tý v řadě to jsi teda už velkej kluk,ani nevím kolikátý to bude můj..... :aut :aut REJP..... :D :D Jinak počasí mělo dost kliku.. už jsem myslel,že zase budeme celou dobu zelezlí v restauraci....
Neon Odesláno 12. květen 2007 Odesláno 12. květen 2007 Původně zaslal: Netopýrka navrhuju na příští sraz vzít i manželky a zvířecí spolubydlící....bude veselooooo OKey ... vezmu spolubydlící ... :D A rybičky ... :D
buml Odesláno 12. květen 2007 Odesláno 12. květen 2007 Původně zaslal: Netopýrka navrhuju na příští sraz vzít i manželky a zvířecí spolubydlící....bude veselooooo neni problem pokud nam pohlidas deti:D a neboj jsou jenom tri
Recommended Posts