Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cawte all. Potreboval by som vediet co je to za tu ciernu valcovu vecicku co je schovana za prednym naraznikom ono nejak nedopatrenim stratil a aku funkciu to vobec stvara.

Za pochopenie mojeho dotazu dakujem je to inac mi16 1,9 405 r.v.89

Odesláno

Citace:

Napsán autorem Tomáš1

Pánové kde je to uhlí a k čemu slouží? Má ho moje Mi taky?

Tome je to takový šetřítko benzínu, výpary který jdou z nádrže se skapalňujou v tom uhlí a vracej se zpátky do nádrže. Nebo tak nějak to funguje. A tvoje Mi 16 by ho měla mít taky. Je to takovej černej váleček v předním nárazníku u řidičový strany. Vedou do toho takový dvě černý trubičky.

[Editován dne 26/6/03 dejwik]

Tak tohle jsem tady na fóru nedávno čet a tak to předávám, jak jsem koupil

Odesláno

eljan

dakujem ti ja som to tu hladal ale nejak som to nenasiel a inac mal som stastie nasiel som to tak to dam vsetko do kopy. Fakt dakujem

Odesláno

Podobnou věcičku s hadičkama jsem našel na P straně ve směru jízdy nahoře v blatníku po odstranění plastového podběhu. Je to dost nebezpečné místo pro uložení něčeho, kde teče benzin, v případě i malého kontaktu např. s traverzou od Tatry. Podobný dotaz jsem dal již dříve, ale byl jsem vymazán. Nevím, jestli se nesmí podávat takové dotazy na tohle zařízení.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...