r.o.g.i Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 zdravicko,odtrhol sa mi kabel z membrany stredobasu sinus live je mi luto ho vyhodit,neviete ako ho prilepit naspat aby fungoval? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipík Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Pokud se uz jednou vytrhl znova drzet nebude:(No jo nekteri vyrobci to delaji kratke a pak pri plnem vykonu se utrepe.....Zlata Tesla neboli TVM:DJedine sehnat delsi dratek a natahnout ho znova ale je to prace na ho..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r.o.g.i Posted April 12, 2007 Author Share Posted April 12, 2007 Původně zaslal: Zipík Pokud se uz jednou vytrhl znova drzet nebude:(No jo nekteri vyrobci to delaji kratke a pak pri plnem vykonu se utrepe.....Zlata Tesla neboli TVM:DJedine sehnat delsi dratek a natahnout ho znova ale je to prace na ho..... a cim ho prilepim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipík Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Pokud je utrzeny tak nicim jedine vymenit za druhy.Jinak je tam tenky dratek od civky a na ten je to pres membranu napojene a zalite barvou nebo necim podobnym.Nevim jestli maji neco specialniho...Je to schovane uprostred repro pod papirovym cepcem;)Jinak diru v membrane jsem uz nekolikrat opravoval papirovym ubrouskem a herkulesem a drzi jak svina:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Escaper Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 kde se ti uklepal, u konektoru na kosi nebo az u membrany? Zpravit jde oboji ale jedno jde lehce a druhe podstatne hure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipík Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Původně zaslal: Escaper kde se ti uklepal, u konektoru na kosi nebo az u membrany? Zpravit jde oboji ale jedno jde lehce a druhe podstatne hure Mas pravdu na to jsem se ho zapomel zeptat:DAle vetsinou je to u membrany.....Jinak pokud je to u konektoru nebo pajecich plosek tak staci nadstavit a znova pripajet.V druhem pripade je lepsi nez se stim drbat vymenit dratek protoze ikdyz to opravis tak mas velkou pravdepodobnost,ze se to uklepe znova a ten cas nad tim straveny za to opravdu nestoji:nevim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Escaper Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Ja jsem opravoval uz nejakej ten reprak a zatim se mi nestalo ze by se to znovu uklepalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipík Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Ja spravoval 3 a stacilo mi to hold nemam takovou zkusenost jako ty:DNevim jestli drzi do ted ale ja menil vzdy znovu cely dratek:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Escaper Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 r.o.g.i.: chtelo by to hodit sem fotku jak to vypada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r.o.g.i Posted April 21, 2007 Author Share Posted April 21, 2007 chlapi uz som to spravil bolo to odtrhnute pri konektore takze pohodicka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts