Bret Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Potřebuju vyměnit žhavicí svíčky a v AUTO KELLY mi nabídli značku BERU. Tvrdili mi, že se dávají i do prvovýroby. Nemáte někdo skušenost s touto značkou? Tak ať nekoupím nějaké šunty. Předešlé NGK mi odešly po roce, což se mi zdá docela málo. Dík. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ondra123 Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 určitě nekoupíš šunt, jsu to supr svíčky z vlastní zkušenosti, pak můžu doporučit ještě EYQUEM které se vyrábějí ve spolupráci z BERU. a BERU jsou opravdu original v peugeotech od výroby a vydrží opravdu hoooodně dlouho, jsou sice dražší ale vyplatí se to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafity Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Je divný, že NGK vydržely jen rok. Uvidíš, jak dlouho vydrží BERU. Jestli vydrží taky jen rok, tak bude chyba jinde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 dobré svíčky, do 306té jsem je dal a bylo to v pohodě. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bret Posted April 11, 2007 Author Share Posted April 11, 2007 Hned po výplatě je jdu koupit a dám na Vaše doporučení. Uvidíme, jak dlouho vydrží. Dík. [upravil dne 11.4.2007 Bret] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts