Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: aka

hele! me se lidi nebojej!

Ááár jůůů šůůůr??? Když si vezmeš ten svůj špičatej klobouk a zajdeš třeba do LIDLU, tak si myslim, že nějakýho nebohýho prcka můžeš celkem slušně polekat ... :myslim:mrk:D

Odesláno

escaper: ale ono to melo i zacatek:D:D

vvitty: vypadalA(ja proste jsem holcicka!!)

a proc mi uvadecka zni spis jako vyvadecka? ze by nas opet vyloucili z divadla?:aut:mrk:D:D

Odesláno

aka: to tak nemuzes brat ze tam byl nejakej zacatek je jedno. Sluselo ti to (podle toho co rikaji jine dobre zdroje, mrzi me ze jsem se nemohl zucastnit) a to je hlavni. Ja bych setreba nebal.

Odesláno

tak ja mam nastesti postel s perinacem a kdyz vlezes do perinacu tak jak lehnu na postel se svoji vahou tak urcite nevylezes :D a jestli se nasoukas pod postel coz je asi 8mm mista ta budes hodne dobra :papa

jeste by me zajimalo jak to stihas, pulka clenu je cca 2173 to je dobrej vykon za jeden vecer to oblitat, predpokladam ze na kosteti :D:D:D

Odesláno

sem sikovna, to vis, jen by me dost potesilo, kdyby se to trosku rozhodilo po svete, sice bych zabila celej den, ale casova pasma je uzasna vec:D:D

pokud se nevejdu pod postel....boj se alternativ:D:D

Odesláno

Tak to se pomalu zacinam byt co vymyslis. Jestli chces udelame website jen o tvem straseni. Zitra vem sebou fotak aby jsme tam mohli dat nejake fotky z akce.

Me uz nic nenapada, kam se schovat v mem pokoji, krome nocniho stolku ale ten je myslim si taky dost malej na to, aby ses pod neho nasoukala a pak me strasila.

Odesláno

kdepak, zadna sajtna nebude, to by bylo ocekavane...zatimco takhle...troska straseni tu, troska tamhle..to je teprve zajimave:aut

a vubec, postel sama skyta mnoho alternativ:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...