ondrej09 Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 Ahojte potreboval by som radu pretoze sa mi v hladani nepodarilo najst odpoved ktora by mi pohola vyriesit moj problem. Pristrojovka je nakopletku prepajkovana, pohon snimaca rychlosti je novy a tachometer niekedy zblbne padne na nulu a potom nejde. Peugeot je 406 1.9 TD 1996, dnes som sa snazil najst prevadzac rychlosti kt. by mal byt pred spolujazcom ale jedine co som tam nasie vedla ventilatora je tato seda skrinka vid. foto. Je to ono co som hladal alebo je to uplne nieco ine? Problemom c. 2 je ze po zapnuti klucika mi nefunguju rucicky palivomera, otackomera, tachometra a nezapne sa ani displej pocitania kilometrov - toto sa da odstranit pobuchanim po palubke, nefunkcnost rychlomeru sa takto odsranit neda. Za napady postrehy a rady vopred dakujem. PS: prosim o radu kde by som molhol zohnat druhe budiky a priblizne cenu kolko asi stoja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagr Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 Převaděč rychlosti vypadá takhle: [upravil dne 9/4/07 bagr] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ondrej09 Posted April 9, 2007 Author Share Posted April 9, 2007 Původně zaslal: bagr Převaděč rychlosti vypadá takhle: Jak takhle? je to to co som odfotil??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagr Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 To co si odfotil je pravdepodobne ridicí jednotka centrálu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ondrej09 Posted April 9, 2007 Author Share Posted April 9, 2007 Původně zaslal: bagr To co si odfotil je pravdepodobne ridicí jednotka centrálu. A je mozne ze ten prevadzas rychlosti tam ani nemam pretoze to odfotene je jedina skrinka co som tam videl nic ine okrem ventilatoru tam uz nebolo videt ani spredu ani zospodu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagr Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 Pokud vim tak ten převaděč mají jen verze 2.1 td.Podivej se sem - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagr Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 Tady je ten převaděč v reálu - i rozebranej. Sice to asi nebude tvuj případ ,ale nekup to. http://www.forum-auto.com/sqlforum/section12/sujet287985.htm [upravil dne 9/4/07 bagr] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubrt Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Tady je ten převaděč v reálu - i rozebranej. Sice to asi nebude tvuj případ ,ale nekup to. http://www.forum-auto.com/sqlforum/section12/sujet287985.htm [upravil dne 9/4/07 bagr] To by mě zajímalo co tam píšou:)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinďa Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Tak jsem jej hledal (ten převaděč) , ale jsem nenašel to místo kde se nachází??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts