xlada Odesláno 2. duben 2007 Odesláno 2. duben 2007 Dobrý den, chci se zeptat, jetli někdo nevíte, kde je v P205 GRD umístěn klakson?? Auto jsem koupil bez klaksonu, a proto bych ho tam teď rád švíknul. Předem díky Citovat
jarajarda Odesláno 2. duben 2007 Odesláno 2. duben 2007 Nejlíp když vyndáš světlo,tak k tomu bude nejjednodušší přístup, jen se nepouštěj do sundávání nárazníku, to je chuťovka...absolvoval jsem před týdnem. Všechno bylo již kvalitně zablácené a zarezlé, nic nešlo povolit,tak se vrtalo.. [upravil dne 2/4/07 jarajarda] Citovat
Vopičí Odesláno 3. duben 2007 Odesláno 3. duben 2007 Původně zaslal: jarajarda Nejlíp když vyndáš světlo,tak k tomu bude nejjednodušší přístup, jen se nepouštěj do sundávání nárazníku, to je chuťovka...absolvoval jsem před týdnem. Všechno bylo již kvalitně zablácené a zarezlé, nic nešlo povolit,tak se vrtalo.. [upravil dne 2/4/07 jarajarda] A ještě řekni, že jsi taky hledal ten klakson. Jinak ten nárazník taky nesundavám zrovná rád. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.