AhMeD_AMD Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 Neviděl jste někdo v obchodě/eshopu "lomená" zpětná zrcátka tak jak to má třeba Xsara nebo Octavie? (a určitě spousta dalších.....) Abych mohl vidět na mrtvý bod vedle auta. Zvykl jsem si na to ve služební Octavii a rád bych to hodil do svého P306...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olda Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 Třeba tady [upravil dne 30.3.2007 olda] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhMeD_AMD Posted March 30, 2007 Author Share Posted March 30, 2007 Velké díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 Původně zaslal: AhMeD_AMD Neviděl jste někdo v obchodě/eshopu "lomená" zpětná zrcátka tak jak to má třeba Xsara nebo Octavie? (a určitě spousta dalších.....) Abych mohl vidět na mrtvý bod vedle auta. Zvykl jsem si na to ve služební Octavii a rád bych to hodil do svého P306...... Nebo treba 406, kdyz jsem u tech pazoutku.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts